folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Güvenlik Kamerası İle İlgili Bir Soru

Güvenlik Kamerası İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

Cloud server'a, SD karta , NVR denen kayıt cihazlarına, pc ye hatta bir yedekleme ünitesi NAS a bile kayıt yapmanız mümkün hocam. nette biraz araştırırsanız bir sürü marka bulabilirsiniz. varsa özelden sorularıda beklerim.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

çizik yasak takip olsun :) köydeki eve hırsız konusunda sormuştum kimse tınmamıştı

doğru anladıysam kamera çalınsa veyaz kapatılsa bile görüntüler hesapta olacak değilmi

Aynen cloudla anlık replike durumda olacak istersen hesabına girip alıcaksın kaydını 

ama klasör klasör günlük saatlik vs kaydetmeli 

öteki türlü dvr cihazını söküp götürdüğünde avucunu yalıyorsun

Seneryo yazıyorum; Cpanelde webdav desteği var, hem de yeni sürümde SSl ile de sorunsuz.
    Bir hosting alanını bağlayıp drive gibi göstermeyi deneyebilirsin account login desteği olmayan bir kamera kuracak olursan.

Twitter: @CanKirca
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Biges firmasında google drive kaydeden kamera var diye hatırlıyorum. Biges ürünleri özellikle zavio veya surveon marka olanları güzeldir.

İnternet üzerinden kayıt hız 799kb lerde oldugu için fullhd hatta hd bile olmaz. Fullhd çözünürlükte 2fps, hd de ise 3-4 fps den üstü çalışmaz. Kapı önü için vga cözünürlük bile yetebilir. Fps yi 12 nin altında tutarsan görüntü akıcı olmaz ama bu sorun değil. Ayrıca modem den de QOS ayarı yapki bağlantı önceliği kamerada olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

ip kamera diye aratırsan bir çok yer çıkar ama çin mallarından uzak dur. ben 2010 da aldım ve halen kullanıyorum.  istediğin şekilde kayıt edersin uzaktan. harekete duyarlı olmasıda oda ayrı güzelliği

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Harekete duyarlı cloud a kaybedenleri araştırayım 

çok Sağolun tahmini fitatlarını bilenler var mı?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1566 Toplam Mesaj: 16