Güvenlik Kamerası İle İlgili Bir Soru
-
Cloud server'a, SD karta , NVR denen kayıt cihazlarına, pc ye hatta bir yedekleme ünitesi NAS a bile kayıt yapmanız mümkün hocam. nette biraz araştırırsanız bir sürü marka bulabilirsiniz. varsa özelden sorularıda beklerim.
-
SeRDaR bunu yazdıfuturist bunu yazdı
çizik yasak takip olsun :) köydeki eve hırsız konusunda sormuştum kimse tınmamıştı
doğru anladıysam kamera çalınsa veyaz kapatılsa bile görüntüler hesapta olacak değilmi
Aynen cloudla anlık replike durumda olacak istersen hesabına girip alıcaksın kaydını
ama klasör klasör günlük saatlik vs kaydetmeli
öteki türlü dvr cihazını söküp götürdüğünde avucunu yalıyorsun
Seneryo yazıyorum; Cpanelde webdav desteği var, hem de yeni sürümde SSl ile de sorunsuz.
Bir hosting alanını bağlayıp drive gibi göstermeyi deneyebilirsin account login desteği olmayan bir kamera kuracak olursan. -
Biges firmasında google drive kaydeden kamera var diye hatırlıyorum. Biges ürünleri özellikle zavio veya surveon marka olanları güzeldir.
İnternet üzerinden kayıt hız 799kb lerde oldugu için fullhd hatta hd bile olmaz. Fullhd çözünürlükte 2fps, hd de ise 3-4 fps den üstü çalışmaz. Kapı önü için vga cözünürlük bile yetebilir. Fps yi 12 nin altında tutarsan görüntü akıcı olmaz ama bu sorun değil. Ayrıca modem den de QOS ayarı yapki bağlantı önceliği kamerada olsun.
-
ip kamera diye aratırsan bir çok yer çıkar ama çin mallarından uzak dur. ben 2010 da aldım ve halen kullanıyorum. istediğin şekilde kayıt edersin uzaktan. harekete duyarlı olmasıda oda ayrı güzelliği
-
Harekete duyarlı cloud a kaybedenleri araştırayım
çok Sağolun tahmini fitatlarını bilenler var mı?