folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Guvenlik Sistemi Fiyati - Sizce Yuksek Mi?



Guvenlik Sistemi Fiyati - Sizce Yuksek Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KARAKAPLAN
    KARAKAPLAN's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    Zaman geçmiş fakat başta böyle teklif veren bir firmayla çalışılmaz zaten. Ayrıca alarm sistemi için izleme merkezi aboneliğine boşuna ücret ödemeyin. Arayışınız halen devam ediyorsa ve il / ilçe bilgisi yazarsanız belki yönlendirebileceğimiz birileri olur.


    GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek

     

     

    baska bir yerden daha teklif aldim. bu nasil sizce?


    https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    bnc ye 20küsür lira diyen adamın teklifi uygun değildir. Tşk.


    next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mart/2016
    Erkek

    hacı numaranı bırak gelişlerin üstüne parca bası 2 usd kor veririm ;) 2mp haikon 1080p bullet kamera gelişi 13-14 usd ;)

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErQun
    ErQun's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    kamera kısmından bahsedecek olursam. hikvision, marka olarak iyi. f/p olarak çok kaliteli malzeme ama atmış olduğun liste de kamera kısmında ups e kadar olan kısım 1685$ yazan kısım bugun son kullanıcı olarak tedarik edeceksen eğer bugün ki kur fiyatıyla yaklaşık 710$ gibi bir tutar. bu tutar son kullanıcı fiyatı bayii fiyatı olduğunda daha da aşağılarda kalacak. yani sana verilen fiyat ile bugün ki son kullanıcı fiyatının 2,37 katına denk geliyor. arkadaş iyi fiyat yapıştırmış işçilik ve kârı bayağı yüksek tutmuş. bu fiyata 2 mp AHD değil, 4 mp ip kamera sistemi bile yapılır hem de dahili sesli kameralar kullanılır. ayrıca bir şey dikkatimi çekti. hikvision dvr/nvr kullandığında 5 adet 2 mp kamera H265+ kayıt modunda 24 saat kayıt alarak 20 fps de 1136 kbps den kayıt aldırsan 6TB disk ile 95-100 güne yakın kayıt alır.15 fps seçeneğinde 130 güne kadar çıkabilir.

    Arkadaşlarında belirttiği gibi burada konu, kamera sisteminde bütün ekipman marka model önemli ama en önemlisi Harddisk. Harddisk te 7/24 dediğimiz Seagate Skyhawk(ST6000VX004 gibi) ya da Wd purple(WD60PURX gibi) disk kullanman önemli diski tedarik ettiğin satıcıya dikkat et. parantez içinde yazdıklarım hikvision disk uyumluluk listesinden alınma. bu markalarda hiç sorun yaşamadım. şimdilik aklıma gelen bunlar.

    Not: Kağıtta teklif vermesi de yapacağı işçilik ile ilgili soru işaretleri doğurdu. En azından excel gibi bir uygulama kullansaydı.

    Not2: Alarm sistemi ile uğraşmıyorum. Ama Hikvision profesyonel kablosuz alarm seti de mevcut. Test ve kurulum tecrübem olmadı yoksa onu da yazardım.


    Bazen ne kadar az bakarsan, o kadar çok görürsün!
Toplam Hit: 1736 Toplam Mesaj: 16
guvenlik kamerasi alarm