Güvensizlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

not : konunun asıl amacı aşk değil, güven duygusuyla ilgili fikir almak. o yüzden genele açıyorum.

şuan başım dönüyor, midem bulanıyo. moralim çok bozuk olduğunda olur böyle. ekrana bakıp salakça şeyler yazasım var. derdimi dökesim var. unuttum sandığım birini unutamamışım. baya uzun bir ilişkiydi. bazı sorunlar nedeniyle ayrılmıştık. ama seviyoduk birbirimizi. onunda beni sevdiğine emin(dim). ayrılığımız süresinde çok zayıflamıştı, bacaklarına kesikler atmıştı. bir ara barıştık. sonra tekrar ayrıldk. güvenmiştim ona ya, herkes bi bok yapar o kodumun kaşarı bişey yapmazdı "gibi geliyodu". ağlardı telefonda,yanımda.burak gitme derdi. hepsimi yalandı ya ? bu kadar usta bi oyunculuk yapılabilir mi ? biranda bitebilir mi herşey ?üstelik en son 2 gün önce mesaj attı. şimdi eski sevgilisiyle çıkmaya başladığını facebooktan görüyorum. bir şey diyesim gelmiyor. telefon edip küfür saydırasım  var ama aynı zaman da yok. nasıl bişey bu anlamadım. neden oldu anlamadım. bi tarafım diyor; "üzülme mutlu ol, kaşarın tekiymiş gördün,seni sadece kandırmış,kurtuldun onu düşünmekten", diğer tarafım; "donuk,hüzünlü,üzüntülü ne yapacağını bilmez şekilde,ve galiba onu hala seviyor."
     bu güven duygusu niye böyle karmaşık bişey abi ya ? biri bana kazık atmadan ona güvenebilip, güvenemiyeceğimi anlıyamam ki ben. ee zaten biri bana kazık atarsada güvenmem ki ona. ozaman hiç bi halde hiç kimseye güven olmaz. yani birine sana güveniyorum demek bir paradox değilmidir aslında ? anlatamıyorum sanırım. mazur görün. kötüyüm. bir şeye çare aramak için yazmıyorum bunları. bu mudur olayımız,olayınız,olayları ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kadinlar tehlikelidir, tehlikeyi yenmeyi beceremiyorsaniz girmeyin, boyle esekten dusersiniz

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Şu an gerçekten yatıp uyumalısın, yaşadığın şu mide ve baş dönmesini iyi bilirim. Yatağa uzan ağlayabiliyosan ağla, ağlayamıyosan uyu. Canlı kaldıkca daha çok acı çekersin.Öldüğünü düşün.

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Hoca kadınlar yaradılış gereği erkeklerden aşağıdırlar, dünyada bilim,felsefe,sanat ne varsa yapan erkekler, zeka desen erkekler çok daha zeki. Kadınlar ya ülke yıkıyorlar ya da fitne fesat çıkarıyorlar, kardeşi kardeşe, adamı anasına düşman ediyorlar vs.

Bu kadınların yaradılışında var çünkü bizim gibi değil aşırı duygusallar. Duygu sadece aşk vs. değildir, nefret kıskançlık da duygudur.

Şimdi sana şunu söylüyorum.

1) kadınlara hakettiğinden fazla değer verme. Herzaman onların bizden daha aşağı olduğu aklında olsun.

2) sen onları kullan, ama kendini kullandırtıp onların aşağısına düşme.

3) asla kadınların laflarıyla arkadaşlarını, anneni babanı, kardeşlerini üzme.

Şimdi beni kadın düşmanı görebilirsin, ama değilim, birsürü kız kardeşim var ,ayrıca orta okuldan beri birsürü kızla çıktım, her türlü fitnelerini çirkefliklerini gördüm.

Şu dünyada kadından çok rol yapan, evde başka, dışarıda başka, sana başka bana başka olan başka yaratık yok. Şu an hala bir kız arkadaşım var, ancak asla senin kadar takmam. Aldatıyormu baybay der geçerim.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Dostum bu kız sana feci halde aşıkken mi böyle birşey oldu ?

Bi kere başıma buna benzer bişey gelmişti..Bana şimdiye kadar bir tek kız aşık oldu (bana hissettirebildi diyeyim aşık olduğunu) Ama ben bi türlü ona karşı aynı duygularda değildim olamıyordum ulan resmen zorluyordum yok yinede olmuyordu gözüm yada gönlüm başka bi kızda da değildi kız desen ciddi anlamda afet-ül fünun'du ama gel gelelim ben kıza kardeşim modunda yaklaşıyordum ne olduysa oldu bi gün bu eski bir arkadaşımla çıkmaya başladı benden ayrıldığının ertesi gün hemde.Başkasıyla olsa tamam anlarımda arkadaşım da biliyor senin benle çıktıüğını kzıda bilyor çıktığının arkadaşım olduğunu hal böyle olunca tabi insan delleniyor.

Neyse aradan yıllar geçti facede mesajlaştık bir ara lan dedim nalan ne bok yeme çıktın lan arkadaşımla alla aşkına söyle walla çok merak ediyom yok yani harbiden hoşlandığına inanamdım gitti bi türlü soner'den dedim "zaten sandığın gibi" dedi."Ben ne yaparsam yapayım sen beni sadece seviyordun yani bir sevgili bir şaık gibi değil kardeş gibi arkadaş gibi seviyordun" dedi."Aşkını kazanamayacağımı anladığımda artık bitmesinin benim için daha iyi olacağına karar verdim dedi.Ama sana böylesine aşıkken bitiren asla ben olamazdım" dedi,"Bak bunları yazarken Sezen'in şarkısı geldi aklıma;Ben ayrılamam sen beni bırak.". dedi."Biliyorum ki sen de beni bırakmazdın dedi çünkü terk edilmenin nasıl birşey olduğunu biliyorsun" dedi,"sevmemek senin için terk etmeye geçerli bir sebep değil" dedi hele hele bu kadar uzun süre gitmiş bir ilişki için (3yıllıktı).Sen benden nefret etmedikçe beni terk etmezdin ama asla sevmezdin de dedi bu yüzden soner'le anlaşıp böyle bir oyun düzenledik dedi.

Şimdi halen sorarım kendime inansam mı inanmasam mı ? Ama artık ne önemi var ki giden gitmiş,insan hep kendini suçsuz sayarmış..
    Yani böyle bir psikolojide olduğundan setup çekmiş olabilir sana gerçi bu bile ne kadar mantılıdır ne kadar haklıdır ne kadar değildir ciddi anlamda tartısmaya değer bir konu ama dediğim gibi artık bir önemi yok..Geçmişi geri getiremezsin ve güven bir kere silindi mi bir daha yazılamaz aynı ismin altına..İnanmak isterim bu hikayeye ama inanamam,bu mümkün değil...Ciddi anlamda hayatının ..nı mikmiş bir kızı affedebilirsin ki ettimde bu değil ama ettim tüm kalbimle tüm iyi niyetimle ettim ama bir daha söylediği tek kelimeye bile inanmadım çünkü Affetmek başka güvenmek başkadır yiğen.

Edit:Bu arada benden ayrıldığının ertesi gübü derken anlaşmalı bir ayrılık falan yoktu ortada telefonda bağırmıştım falan ben buna ayrıldığımızı bile bilmiyordum yani..

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

Kadınlar yaratılış gereği çok duygusal olmalarına rağmen her zaman bir erkekten daha çabuk unuturlar.

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

Ne olursa olsun hiç kimseye güvenmiyceksin gerek yok güvenmeye.

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

@nikoteen

üstad gerçekten bir tuhaf oldum yahu eğer doğru söylüyorsa kaldı mı böylesi ? :/

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

kadini oyun icinde oyun etmesini bilmek lazim. Yoksa game over olursunuz 

**EbMaRtEu**
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------

@nikoteen

üstad gerçekten bir tuhaf oldum yahu eğer doğru söylüyorsa kaldı mı böylesi ? :/

Aslında ona inanmayı çok istedim hatta bir yarım halen inanıyor bile ama sonuçta aradan yıllar geçti..Ben onun ilk aşkıydım ve ilk aşkları bilirsin..
    Doğru söylüyorsa...? Evet ya gerçekten doğruyu söylüyorsa ??? Ama sorun o değil ki sorun güvenin ortadan kalkmış olması ben ona güvenmemekte haklıyım o da eğer doğru söylüyorsa bu yaptığında haklı..Ne kadar olasılıksız bir senaryo varsa zaten aşka dair gelir beni bulur mq ! Kadersizim lan ben,harbiden bak..

Troubles'll come & they'll pass
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

Fikret bunu yazdı:

@nikoteen

Aslında ona inanmayı çok istedim hatta bir yarım halen inanıyor bile ama sonuçta aradan yıllar geçti..Ben onun ilk aşkıydım ve ilk aşkları bilirsin..
    Doğru söylüyorsa...? Evet ya gerçekten doğruyu söylüyorsa ??? Ama sorun o değil ki sorun güvenin ortadan kalkmış olması ben ona güvenmemekte haklıyım o da eğer doğru söylüyorsa bu yaptığında haklı..Ne kadar olasılıksız bir senaryo varsa zaten aşka dair gelir beni bulur mq ! Kadersizim lan ben,harbiden bak..

yani kaç kişinin başına bu tür birşey gelir, sen de haklısın :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 3592 Toplam Mesaj: 24