folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Güvercin Beslemek..

Güvercin Beslemek..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

80 yaşındaki dedem halen vazgeçemiyor... Seslerini dinleyip mutlu oluyor adam, bana göre hepsi birbirinin aynı, onlar arkadaşlarıyla bir övüyorlar "sese bak" falan... Neyse bazen hoşuma da gitmiyor değil ama köpek daha güzel :) 

Köpek besle hacı :)

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam herhangi bir sınava gireceksen asla bulaşma . At o kuşları birşey yap kurtul. 10 sene besledim allaha şükür köpek sayesinde kurtuldum. Gerçi yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Ama hobi olarak besleyeceğim diyorsan ve kendini ömür boyu yapabilir gibi görüyorsan mükemmel bir zaman geçirme yöntemidir.

Yem yerlerken bile mest olursun. Kanat sesleri oyunları övünç kaynağı olur. Kendini onlarla farklı bir dünyada hissedersin. Abartmıyorum :)

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Abicim bulunduğum muhitte niceleri var hatta kahvehaneleri bile Kuşçu Kahvesi diye

Sana ISRARLA derimki başlama acaip saplantılı bir hobidir, hem maddi açıdan hemde manevi açıdan yıpratır uzun vadede

Bir tanıdık var inanki evlatlarından daha çok seviyor (gülersin ama ilerde sende aynısı olursun)
    akrep besle,devekuşu besle ama güvercin asla

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

mekanda normal yoq abi.

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güvercinin eti baya bir lezzetli olur. Eti için besleyeceksen uçamayan kuşları dene. Tavuk, devekuşu hatta penguen ama güvercin besleme. İlla eti için besleyeceksen bir hayvanı, sütten kesilmiş kuzu al, oğlak al. 7-8 ay güzelce besle. Çevirmesi çok güzel oluyor. Eti için beslemiyorsan hiç bir kanatlı canlı ile uğraşmaya değmez.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Zokayı yutmuşsun sen,

Ama karabaş bango falan bahsediyorsun o yüzden pek endişelenmedim senin için, oyunlu kuş hastalığın başladığında işte o zaman endişelenirim.

Biz bangoyu çektiğimizde kümese sokmadan yem parasına satardık, o kadarki değeri yok mardinciler arasında hiç değeri yoktur bango baska kelebek tip o bu kuşların.

Sen bango besle fazla ileri gitmez zaten sıkılırsın, ama 1 mardin beslersen kuş sarmaya başladığında sonra oyuna girdiğinde hele sağlam oyun yaptığında ( kümeste başa çeken kuştur bu ) yani tam kümes kapısının yakınlarında başa sarar, 1 - 2 ortalama 5 tur atıp atıp tam senin oturduğun sandalyeye pike yapıp başa çekerse bittin işte sen, daha senelerce kurtulamazsın, bizim dayı oğlunun bir mavisi vardı izlerdik arada dizime kadar gelip başa çekerdi öyle sağlam kuştu hala besliyor o mesela bırakamadı böyle olursa bırakamazsın zaten.

Sen hiç mardine bulaşma bango baska dönek mönek git biraz sonra vaz geç.

Büyük paralar dönüyor o işte ama safkanlarında tabi.

Ben kaç yıl besledim hatırlamıyorum bile çok uzun :|

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

besleyenleri izle ama sakın besleme ben oyle yaptım ki bulaşmadan bu işlerden d az çok anlamış olarak emekli oldum :D

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

bos insan isi guvercin.

sana bi katkisi olmaz. emekli adam isi..

hastalik yapar. ama diger seylerden uzak kalirsin. pek mantikli degil..

baska seylere yonel. guvercin besleyen adamin arkadaslari da bos insanlar olur.

kumes patlatma, vs olur birak bu isleri

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Valla iyice endişelenmeye başladım, önümdeki sınavda KPSS boru değil olmadı vazgeçicem. Yada çok kuş koymam 10 tane felan yeter zaten günde 1 saat uçurup kümeslerine koyarım, istesemde daha uğraşamam zaten arkadaşlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

güvercine bulaşma.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 4206 Toplam Mesaj: 31