Güvercin Besleyen Arkadaşlardan Yardım
-
Herkese çok teşekkür ederim güzel bilgiler için. ,pisleme işini toprak ile çozebilirsek güzel olacak. Koli koyduk girmedi içeri namussuz. Bakalım diğer yöntemleri de deneyeceğiz. Bunlara kış ayında buğday değil karışık yem veriliyromuş galiba. Hatayda yaşıyorum kışımız karlı geçmez ama ben evde üşüyünce hayvan için tedirgin oluyorum ister istemez :) Bi besleyen dosta da teklif ettik ama tenezzül edip almadı sağolsun. Kısmeti bizim balkondaymış diyoruz
-
Mutubilir Yahu hatay ı baştan söylesene bende ankara gibi soğuk kış şartlarını göze alarak yazıyordum :D
Hatay şartlarında kolay kolay birşey olmaz en iyisi kolinin içine az toprak doldur yemi suyu içine koy zamanla alışır, buğday iyidir yaz kış fark etmez. -
Valla balkonda ölürse kuş biti diye bişey var evin heryerini milyonlarcası kaplar. Haberin olsun.
-
LhaNeT bunu yazdı
Mutubilir Yahu hatay ı baştan söylesene bende ankara gibi soğuk kış şartlarını göze alarak yazıyordum :D
Hatay şartlarında kolay kolay birşey olmaz en iyisi kolinin içine az toprak doldur yemi suyu içine koy zamanla alışır, buğday iyidir yaz kış fark etmez.Eyvallah hocam rahatlattınız :)
Ölmez ölmez gayet mutlu mesut yaşıyor :))