folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Güvercin Besleyen Arkadaşlardan Yardım

Güvercin Besleyen Arkadaşlardan Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Herkese çok teşekkür ederim güzel bilgiler için. ,pisleme işini toprak ile çozebilirsek güzel olacak. Koli koyduk girmedi içeri namussuz. Bakalım diğer yöntemleri de deneyeceğiz. Bunlara kış ayında buğday değil karışık yem veriliyromuş galiba. Hatayda yaşıyorum kışımız karlı geçmez ama ben evde üşüyünce hayvan için tedirgin oluyorum ister istemez :) Bi besleyen dosta da teklif ettik ama tenezzül edip almadı sağolsun. Kısmeti bizim balkondaymış diyoruz

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mutubilir Yahu hatay ı baştan söylesene bende ankara gibi soğuk kış şartlarını göze alarak yazıyordum :D
    Hatay şartlarında kolay kolay birşey olmaz en iyisi kolinin içine az toprak doldur yemi suyu içine koy zamanla alışır, buğday iyidir yaz kış fark etmez.

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Valla balkonda ölürse kuş biti diye bişey var evin heryerini milyonlarcası kaplar. Haberin olsun. 

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

Mutubilir Yahu hatay ı baştan söylesene bende ankara gibi soğuk kış şartlarını göze alarak yazıyordum :D
    Hatay şartlarında kolay kolay birşey olmaz en iyisi kolinin içine az toprak doldur yemi suyu içine koy zamanla alışır, buğday iyidir yaz kış fark etmez.

Eyvallah hocam rahatlattınız :) 

Ölmez ölmez gayet mutlu mesut yaşıyor :))

Aslan bile atı görünce götünü saklar
Toplam Hit: 2170 Toplam Mesaj: 15
güvercin