folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Güvercin Besleyen,Güvercinden Anlayan Var Mı?

Güvercin Besleyen,Güvercinden Anlayan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Dostlar merhaba;

Bundan 2 ay evvel balkona bi güvercin gelmiş,peder beyde açtır hayvan diye,yem vermiş,buraya kadar her şey normal..

Güvercin bizim balkona alışıyor ve artık gitmiyor,acayip bi boku var,balkonun içine etti..

2 haftadır amansız bir mücadele verip güvercini balkondan kovmaya çalışıyorum ama ben kışt diyorum,2 tur atıyor gene geliyor..

Bu güvercinin bizim balkonu unutması için ne yapabilirim?Yapmadığım hinlik kalmadı,tüneyeceği yerlere diken bile koydum gene geliyor..Cidden yardıma ihtiyacım var,balkon temizlemekten bıktım 

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Kedi besle hoca :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    yumurta yapmışsa kovupda günaha girme..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Yumurta yok,bir de gariptir,bembeyaz bir şey,şirin de...Ama batırıyor balkonu,oturamaz olduk

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    hoca yakala uzak bi yerden sal :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    madem şirin hiç kovmayın sadece tuvalet adabı verin yeter..tuvaleti geldiğinde iki dakka dışarı gidip sıçıp gelsin =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    güvercin diyince bana sorucaksın :D ben olmasamda babam ve abim ustadır bu konuda neyse bildiğim kadarıyla onu ne kadar uzaklaştırırsan uzaklaştır uçar gelir alıştıysa..ancak bi kümes bulur evden uzakta oraya koyarsan mesela oraya alışır yani kapalı ve senden uzakta olması lazım..ileride yavuklusuda içgüveysi olarak gelebilir :D google a da bak

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    tek bildiğim bokları çok kaliteli gübre oluyor...

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Yıllarca besledim. Şu anda beslemiyorum fakat ilerde tekrar beslemeyi düşünüyorum, bağımlılık yapıyor :)

Eğer alıştıysa gitmez. Yakaladıktan sonra türünü araştır, fiyatını öğren, güvercin besleyen birisine ya da  kuş pazarına sat, sattığın kişi güvercin besliyorsa ne yapacağını biliyordur zaten, bir daha gelmez :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Bende küçüklüğümden Beri Beslerim Çok Kötü Bir alışkanlıktır Gunde En Az 8 Saat Kuşlara Ayırırdım En SOnunda Bıraktım Şükürler Olsun. Hacım Şimdi Senin Soruna Gelelim Senin Bi Yem Vermene Alışmışsa Yavuz Kuşdur Anlıyacagın Cins Olma İhtimli Yüksek götür Kuyşçular Pazarına Sat Sonra Sattıgın Adam Onun Kanatlarını Keser İki Yem Atar Çıkana Kadar O Yuvaya Alışır bi Daha Size Gelmez

De Get Yalan Dünya...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

aklıma vizontele geldi,taklacı yapabilirsin hoca

bundan sonra takla yok yemde yok :) 

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 3397 Toplam Mesaj: 24