Güvercin Besleyen,Güvercinden Anlayan Var Mı?
-
Bir an önce yakalayıp satmalısın, eğer alışırsan bir daha bırakamassın :) Avukat oluyum derken kuşcu olursun :)
-
kardeş sülaninde yaşıyanlara sor eğer onlarda beslemişse evde bi husurzuzluk bi ne bilim bi bok olmuşsa hemde o güvercin olana gadar sen al güvercini ya kafasını kopar yada al sat çünki sizin evede uğursuz olur valla evi satsanız alan olmaz çok uğursuz olur bu hayvanlar
-
yakala pişir ye eti çok lezzetli :))
-
yanına bir eş al ticarete dök bu işi bundan 7-8 yıl once butun harclığımı bu işten çıkarmıştım güzel para var.
-
2 ytl bi boncuklu al amq koy kuşlarn atçlık ruhu böle bişe
@PlatypuS
neresi yenir zaten kuş kadar bişey içi bagrsak filan dolu youtube izlemiştim et yok
-
yaf al kanadın altında uzun sert bi tüy var onu kopar uçamaz yaklaşık 2-3 hafta uzak bi yere koy zaten gelemez bi yuva bulur kendine iyileştikten sonra bile sana uğraaz artık
-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------2 ytl bi boncuklu al amq koy kuşlarn atçlık ruhu böle bişe
@PlatypuS
neresi yenir zaten kuş kadar bişey içi bagrsak filan dolu youtube izlemiştim et yok
-----------------------------hocam güvercindeki et fena sayılmaz göğüs fln idare eder bu evcil gerçi gerek yok da yabanileriyle haşir neşir oluyoruz dönem dönem
-
Geyik yapan ve yapmayan tüm arkadaşlara teşekkürler,bu akşam konu başlığını açtıktan hemen sonra gene geldi,iyice inceledim,ayaklarını paça gibi bir şeyler kapatıyor,cins mi değil mi hiç anlamam..Yakalıyorum bir hışımla havalara atıyorum gene geliyor gene geliyor,bir de o kanadından bi tüy alma olayını yapamam ben,neresinin çekileceğini bilmiyorum,tutar çekerim,omurga elde kalır : )
Dediğiniz gibi bi kuşçuya götürücem
-
yakalayım güvercin besleyen birine ver. o eşleştirdimi unutur sizin orayi.
-
köydeyken 18 çift güvercinimiz vardı :| paçalı şapkalı bayat vs..
bildiğim kadarıyla onu uzaklaştırmanın 2 yolu var
1- başka bi yere alıştıracan ( yem , su vererek )
2- öldürcen :|