Güvercin İşine Başlıcam Önerileriniz ?
-
Bulaşmaaaaaa..... Dünyada üç illet vardır 1 NET 2 AT 3 GÜVERCİN
-
Pazar günü dama sandalyeyi atip birde cayi koyunca onlari seyretmeyi hiç bi şeye degişmem
-
valla hocam hiç anlamam güvercinden kuştan felan ama bia rkadaş demiş değerli kuş alıcaksan kimseyle paylaşma diye,ordan aklıma geldi..
geçen gün tekele girdim 2 tane bebe vardı bissürü çekirdek almışlar sövüyolardı güvercinlerini mi ne çalmışlar ki bulundukları köyde küçük bi yer yani herkesin herkesi tanıyabileceği bi yer ama hiç kimse duymadan indirmişler hayvanları cebe
-
eğer anadolu yakasında oturuyosan yenisahra spor klübünün karşısında mezat var. İstanbuldaki çoğu kuşçu orda olur genelde mezat olduğu günler. Kuşlar mezata çıktığı zaman normal fiyatından çok çok az bir fiyata açılış yapılır. Ve genelde pek teklif veren olmaz. İlk verdiğin teklifte alabilirsin mesela çoğu kuşu..
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------
evet arkadaslar güvercin işine baslıcam.ama pahalı güvercin baslemek istiyorum.öyle 2-3 liralık güvercin degil.varmı güvercin işinden anlayan müratler aramızda...
-----------------------------rahmetli dostumun (şerefsiz bir kamyoncu tarafından otomobilinin üzerinden geçilerek geçilerek katledildi) bir kümes dolusu güvercini var, ilgilenirsen pm at, oğluna yönlendireyim seni, kendisi bakamıyor, her türlü yardımdı olur sana. her cins güvercin vardı onda.
-
sana tek tavsiyem bulaşmadır. Bu hastalığa bi yakalandın mı bi daha zor kurtulursun.Ama illa beslicem diyosan yerin müsayitse dönek besle izlemesi çok zevkli oluyor.sabuni besle böyle takla atmaktan yere 1 saatte inenlerden.bango bezle çok şirinler.
-
cnt bunu yazdı:
-----------------------------
sana tek tavsiyem bulaşmadır. Bu hastalığa bi yakalandın mı bi daha zor kurtulursun.Ama illa beslicem diyosan yerin müsayitse dönek besle izlemesi çok zevkli oluyor.sabuni besle böyle takla atmaktan yere 1 saatte inenlerden.bango bezle çok şirinler.
-----------------------------hacı öyle bi bulaşma demişsinki benim bile canım çekti :) ki bunun nasıl bir illet olduğunu iyi bilirim çevremde kurtulamayan çok. küçüklükten beri 100lerce besliyorlar falan... tam bir hastalık bu olay
-
hocam süs kuşunun modası çabuk geçiyor taklacı da zahmetlı
-
sakın bulaşma o işe,
ortaokulda 3 yıl uğraşmıştım. hastalık o, hatta yaboz denilen o dışardaki çakal güvercinleri bile yakalıyorduk. bir cami vardı gizlice çatısına çıkıyoduk el feneriyle.
daha sonra 5liraya bi çakal alıp balkonda besledim, gidip geliyodu birgün yere kondu kedi kaptı :W