folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Güvercinden Anlayan?

Güvercinden Anlayan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hacı erkeğin cinsi arka tepe beyaz dişi ise sade beyaz. Görünüşlerine göre dişi'nin bir iki saat uçabilecek gibi görünüyo. Bu da değerini bayaa bi arttıırır.. Hea unutmadan kuşlar kaçar diye hiç uçurmamazlık yapmayın bir iki ay uçmayan kuşların kanadına yel girer, ondan sonra istesenizde uçuramazsınız..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

walla ben böyle bir güvercin vardi arkadasın ağaca kaçtı  :D güvercin cocuklardan korktu için inmiyordu sopa falan atip indirmeye çalıstıklari için. neyse biraz bekledik ben de bari sopa atayim dedim :G  3 4 tane attim gelmedi dedim cocun ismi mert dedim mert  atiyorum ölürse karısmam at bişi olmaz dedi bir atti kafasi patladi :D   ama ne biçim dünerek düştü aşa :G yerde taklalar atti bi süre sonra öldü :D

Break Dance Bboy MaxeL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

MaxeL bunu yazdı:
    -----------------------------

walla ben böyle bir güvercin vardi arkadasın ağaca kaçtı  :D güvercin cocuklardan korktu için inmiyordu sopa falan atip indirmeye çalıstıklari için. neyse biraz bekledik ben de bari sopa atayim dedim :G  3 4 tane attim gelmedi dedim cocun ismi mert dedim mert  atiyorum ölürse karısmam at bişi olmaz dedi bir atti kafasi patladi :D   ama ne biçim dünerek düştü aşa :G yerde taklalar atti bi süre sonra öldü :D

aq :D:D:D:D:D:D yarıldım :D

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:

MaxeL bunu yazdı:

aq :D:D:D:D:D:D yarıldım :D

çocuk sonra diyor kuşumu vurdular kuşumu vurdular :D

Break Dance Bboy MaxeL
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

ikiside paçalı mısıri dümdüz uçarlar alıcı varsa sat gitsin

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek

İkiside süt beyaz erkek olan arka tepe. ikiside oyunlu güvercin cinsinden. Ama bu kuşların iyi veya kötü olduğunu en deneyimli kuşçu uçurmadan anlayamaz çünki balık tavada kuş havada anlaşılır.

Eğerki besliceksen ve Alıştırmak istiyorsan 3 seçenğin var a) kanatlarını çekicen b) kanatlarını makaslıcaksın c) kanatlarını bantlıcan. çünkü başka yolu yok etrafı tanıması için dışarıya çıkarman gerek.

birgün olmasada birgün mutlaka
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

taklaci :) takla atar bunlar ayaklari pacali

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

çok para var o işte bak söleyim

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 7081 Toplam Mesaj: 29