Güvercinden Anlayan?
-
hacı erkeğin cinsi arka tepe beyaz dişi ise sade beyaz. Görünüşlerine göre dişi'nin bir iki saat uçabilecek gibi görünüyo. Bu da değerini bayaa bi arttıırır.. Hea unutmadan kuşlar kaçar diye hiç uçurmamazlık yapmayın bir iki ay uçmayan kuşların kanadına yel girer, ondan sonra istesenizde uçuramazsınız..
-
walla ben böyle bir güvercin vardi arkadasın ağaca kaçtı :D güvercin cocuklardan korktu için inmiyordu sopa falan atip indirmeye çalıstıklari için. neyse biraz bekledik ben de bari sopa atayim dedim :G 3 4 tane attim gelmedi dedim cocun ismi mert dedim mert atiyorum ölürse karısmam at bişi olmaz dedi bir atti kafasi patladi :D ama ne biçim dünerek düştü aşa :G yerde taklalar atti bi süre sonra öldü :D
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------
walla ben böyle bir güvercin vardi arkadasın ağaca kaçtı :D güvercin cocuklardan korktu için inmiyordu sopa falan atip indirmeye çalıstıklari için. neyse biraz bekledik ben de bari sopa atayim dedim :G 3 4 tane attim gelmedi dedim cocun ismi mert dedim mert atiyorum ölürse karısmam at bişi olmaz dedi bir atti kafasi patladi :D ama ne biçim dünerek düştü aşa :G yerde taklalar atti bi süre sonra öldü :D
-----------------------------aq :D:D:D:D:D:D yarıldım :D
-
ExcellencE bunu yazdı:
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------aq :D:D:D:D:D:D yarıldım :D
-----------------------------çocuk sonra diyor kuşumu vurdular kuşumu vurdular :D
-
ikiside paçalı mısıri dümdüz uçarlar alıcı varsa sat gitsin
-
İkiside süt beyaz erkek olan arka tepe. ikiside oyunlu güvercin cinsinden. Ama bu kuşların iyi veya kötü olduğunu en deneyimli kuşçu uçurmadan anlayamaz çünki balık tavada kuş havada anlaşılır.
Eğerki besliceksen ve Alıştırmak istiyorsan 3 seçenğin var a) kanatlarını çekicen b) kanatlarını makaslıcaksın c) kanatlarını bantlıcan. çünkü başka yolu yok etrafı tanıması için dışarıya çıkarman gerek.
-
taklaci :) takla atar bunlar ayaklari pacali
-
çok para var o işte bak söleyim