Güyya 8 Mbit'e Geçmişim?
-
Ustalar, te bir hafta oluyo 8 mbite geçeli.
1mbit'teyken en az 9okb ile indiriyordu. Şimdi gene aynı şekilde indiriyo. Özellikle rapidde 11o bile görmedim? Ve bazen, özellikle geceleri ve sabahları (ne anormaldir ki bu saatlerde yükselmesi gerekirken) 2o kb'den aşağıda oluyo rapidde gözlemlediğim.
Bu rapid'in free user'lara hızı kesmesi ile alakalı mı? Yoksa ne halttır. 8mbit herkes 7oo-8oo görüyo, ben daha 2oo görmedim? Nedir ne değildir?
-
-
rapidle hızmı ölçülür hocam.. speedtest yaptır, direk ftpden bi dosya bul dene..
ayrıca 8mbitlik paketemi geçtin, yoksa ttnetin 8 mbite kadar olan paketimi? eğer öyleyse onun bi garantisi yok bana 2 mbit düşüyor mesela..
-
hoca benim 1.3 mb/ sn ile değişiyor (genellikle öglen ve aksamları 830/900 kb/sn) .. aylık 60 gb'ın üzerinde ıvır zıvır indirmem var.
yanlız bir sorun var fatura 55 60 geliyor 7 aydır kullanıyorum son 2 ay böyle geldi ..
Rapidle alakalı free indirme misal İDM ile indiriyorsun bi anda 350 kb/sn'den anlık 15 20 kb'lık kesinti yapıyor.
free üyelikte indirme limiti var.. -
Ya yok 8mbit direk.
speedtest 4mb falan diyodu bi dk bi ss atam
-
O sorun bende de vardı.
İndirmeyi internet download manager ile yap. Bana da dua et ;).
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------download :7.02
upload :0.65
ping :12 ms
isp : 5 üzerinden 2.5
bok gibi mi şimdi bu anlamam ben :|benmde 8mbit
-
http://www.speedtest.net/result/908727536.png
Hemen hemen 5 mb. Sanırsam şu limit meselesi yüzünden ama, zaten herhangi bi' download şeklinde hızlanma hiç izlemedim?
Youtube'da video yüklenirken bile aynı boktan hızda yüklüyor. Sayfalar açılırken bile aynı. Cs'de ping bile düşmedi? :DD:
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
O sorun bende de vardı.
İndirmeyi internet download manager ile yap. Bana da dua et ;).
http://www.internetdownloadmanager.com/idman519.exe
-----------------------------Var var. Rapid pre yok ya, kullanamıyorum o bakımdan D:
-
benim ki 8 mbit ama 560 kb max çekiş gücü :| o da torrent çok iyiyse
-

aksam normal 6'yı görmem .. :D gece rahat :)