folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Güzel Bi C Vitamini Bilen Varmı?

Güzel Bi C Vitamini Bilen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

müridler bana tavsiye edebileceğiniz şöyle sağlam bi c vitamin hapı lazım...  miligramı çok mühim değil.. fakat

yatmadan önce b6 vitaminiyle beraber atacam... ona göre bişey olursa tam süper olur... buna doktor tavsiyesi yahut

reçete vs pek gerekmiyor bildiğim kadarıyla.. supradyn demeyin daha önce c vitamini yerine kullanıyordum fakat işimi

görmedi istedğim sonucu alamadım..... onu istemiorum sadece c vitamını olması lazım...

neden lazım oldğnuda söyleyelimde ek bilgi olsun... şindi bünyeniz b6 ve c vitamininden büyüme hormonu üretiyor..

ama bu uyurken üretilir her zaman...yani vücut dinlenirken... bu hormon üretilirken metabolizma oldukça hızlanıyor

ve kalori yakıyor bolca... bu demektirki uyurken kilo veriyorsunuz... vucüt gelişterenlerin ve sporcuların kullandığı

bir yötnemdir sizede tavsiye ederim...

bu yüzden uyurken bu 2 vitamini alıp yatarsanız kilo vermenize yardımcı olur.. hiç değilse mevcut kilonuzu

korumanıza küçükte olsa bi katı yapar haberiniz ola...  mümkünse miligramıyla isimlerini yazarsanız çok sewinirim şu

vitaminlerin...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

multivitamin süpradyn var en çok tutulan. gece kamyon devirmeye % 67.86  garantilidir.D:

C vitamini dersen efervesan tablet tavsiye ederim.( manalın portakal ye onun yerine daha iyi)

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    En iyi kaynak meyveler ama tablet istiyorsan Zinco - C yi deneyebilirsin. Bu hapla çinko ihtiyacını da karşılayabilirsin...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    portakal, mandalina vs turunçgiller...

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    süpradyn kullanmanı tavsiye ederim :) kamyon devirme olayını hiç yaşamadım :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    sandoz mu ne ole bıse vardı suya katıyodun ole ıcıodun cocukken cok ıctım :D tadı gusel bıse zevkıne ıcerdım :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

B1+B6 Vitamini isyiorsan Bevitab tablet 250 mg 3,43 fiyatı (:kullanabilirsin günde bir tane C vitami de istioyrsan.. Sunlife efervesan 7,50 var bunları rahatlıkla alabilirsin kardeş.(:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Sayın arkadaşlarımız.Vitaminler konusunda çok bilgi eksikliği gördüm.C vitamini dediğimiz madde Askorbik asittir ve pekçok meyvede doğal olarak bulunur.Vitaminler 2 türlüdür.1-yağda çözünenler,2-Suda çözünenler.Bu Askorbik asit türü olanlar C vitamini yani suda çözünen cinstir.Onu istediğiniz kadar için sonuçta onun vücutta durması mümkün degildir.Vücut ihtiyacından fazla olan miktarı idrar yoluyla atacaktır.Ancak yağda çözünen vitaminler vücut yağlarında biriktiği için depolanır ve bazı vitamin hapları alanlar kilo aldıklarını zannederler.C Vitamini nereden bulursun?Saf C vitamini Ecza Depolarında Askorbik Asit olarak sordugun zaman sana verilecektir.Gündre bir elma veya portakal yesen işini görür.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

yeşil biber + maydanoz

tek geçerim..

choosing my confessions...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

amacın eğer  kilo vermek,boyunu uzatmak(yaşın 25 in altındaysa) ve kas yapmak istiyorsan ama hantallaşmadan  sana en iyi tavsiye şınav,mekik ve barfix tir.

Şu programı uygula(benim uygulandığım program bu)

Hergün 

20 kere aller üstünde şınav

20 kere yumruklar üstünde şınav

30 tane mekik ve 10 tane barfix      Ben bunları yapıyorum:)  Bunların yanında sadece günde 1 Litre süt içmen yeterli. 

Faydalarına gelince:

Acayip kilo verirsin:D Ama bunun yanındada bütün kasların gelişir.Bu sadece bodyciler gibi hayvanat olmassın.ideal bir insan vücüduna sahip olur.

Ayrıca şıvav gögus kafesini geliştirdiği için çok hızlı koşabilirsin ve ciddi mevzularda nefes darlığı olayı kalkar.Çünkü normal bir insan akciğerlerinin %100 ünü kullananmaz.

Bunu spor yaparak ilerleticeksin. Sigara,nargile veya benzeri şeyleri kullanıyosan bıraksan bile ciğerlerin eski gücüne kavuşamaz.. 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

amacın eğer  kilo vermek,boyunu uzatmak(yaşın 25 in altındaysa) ve kas yapmak istiyorsan ama hantallaşmadan  sana en iyi tavsiye şınav,mekik ve barfix tir.

Şu programı uygula(benim uygulandığım program bu)

Hergün 

20 kere aller üstünde şınav

20 kere yumruklar üstünde şınav

30 tane mekik ve 10 tane barfix      Ben bunları yapıyorum:)  Bunların yanında sadece günde 1 Litre süt içmen yeterli. 

Faydalarına gelince:

Acayip kilo verirsin:D Ama bunun yanındada bütün kasların gelişir.Bu sadece bodyciler gibi hayvanat olmassın.ideal bir insan vücüduna sahip olur.

Ayrıca şıvav gögus kafesini geliştirdiği için çok hızlı koşabilirsin ve ciddi mevzularda nefes darlığı olayı kalkar.Çünkü normal bir insan akciğerlerinin %100 ünü kullananmaz.

Bunu spor yaparak ilerleticeksin. Sigara,nargile veya benzeri şeyleri kullanıyosan bıraksan bile ciğerlerin eski gücüne kavuşamaz.. 

-----------------------------
    bildiği kadarıyla mürid vitamin istiyo zayıflama güçlenme deil..((:
Toplam Hit: 4264 Toplam Mesaj: 15