Güzel Bi C Vitamini Bilen Varmı?
-
müridler bana tavsiye edebileceğiniz şöyle sağlam bi c vitamin hapı lazım... miligramı çok mühim değil.. fakat
yatmadan önce b6 vitaminiyle beraber atacam... ona göre bişey olursa tam süper olur... buna doktor tavsiyesi yahut
reçete vs pek gerekmiyor bildiğim kadarıyla.. supradyn demeyin daha önce c vitamini yerine kullanıyordum fakat işimi
görmedi istedğim sonucu alamadım..... onu istemiorum sadece c vitamını olması lazım...
neden lazım oldğnuda söyleyelimde ek bilgi olsun... şindi bünyeniz b6 ve c vitamininden büyüme hormonu üretiyor..
ama bu uyurken üretilir her zaman...yani vücut dinlenirken... bu hormon üretilirken metabolizma oldukça hızlanıyor
ve kalori yakıyor bolca... bu demektirki uyurken kilo veriyorsunuz... vucüt gelişterenlerin ve sporcuların kullandığı
bir yötnemdir sizede tavsiye ederim...
bu yüzden uyurken bu 2 vitamini alıp yatarsanız kilo vermenize yardımcı olur.. hiç değilse mevcut kilonuzu
korumanıza küçükte olsa bi katı yapar haberiniz ola... mümkünse miligramıyla isimlerini yazarsanız çok sewinirim şu
vitaminlerin...
-
multivitamin süpradyn var en çok tutulan. gece kamyon devirmeye % 67.86 garantilidir.D:
C vitamini dersen efervesan tablet tavsiye ederim.( manalın portakal ye onun yerine daha iyi)
-
En iyi kaynak meyveler ama tablet istiyorsan Zinco - C yi deneyebilirsin. Bu hapla çinko ihtiyacını da karşılayabilirsin...
-
portakal, mandalina vs turunçgiller...
-
süpradyn kullanmanı tavsiye ederim :) kamyon devirme olayını hiç yaşamadım :D
-
sandoz mu ne ole bıse vardı suya katıyodun ole ıcıodun cocukken cok ıctım :D tadı gusel bıse zevkıne ıcerdım :D
-
B1+B6 Vitamini isyiorsan Bevitab tablet 250 mg 3,43 fiyatı (:kullanabilirsin günde bir tane C vitami de istioyrsan.. Sunlife efervesan 7,50 var bunları rahatlıkla alabilirsin kardeş.(:
-
Sayın arkadaşlarımız.Vitaminler konusunda çok bilgi eksikliği gördüm.C vitamini dediğimiz madde Askorbik asittir ve pekçok meyvede doğal olarak bulunur.Vitaminler 2 türlüdür.1-yağda çözünenler,2-Suda çözünenler.Bu Askorbik asit türü olanlar C vitamini yani suda çözünen cinstir.Onu istediğiniz kadar için sonuçta onun vücutta durması mümkün degildir.Vücut ihtiyacından fazla olan miktarı idrar yoluyla atacaktır.Ancak yağda çözünen vitaminler vücut yağlarında biriktiği için depolanır ve bazı vitamin hapları alanlar kilo aldıklarını zannederler.C Vitamini nereden bulursun?Saf C vitamini Ecza Depolarında Askorbik Asit olarak sordugun zaman sana verilecektir.Gündre bir elma veya portakal yesen işini görür.
-
yeşil biber + maydanoz
tek geçerim..
-
amacın eğer kilo vermek,boyunu uzatmak(yaşın 25 in altındaysa) ve kas yapmak istiyorsan ama hantallaşmadan sana en iyi tavsiye şınav,mekik ve barfix tir.
Şu programı uygula(benim uygulandığım program bu)
Hergün
20 kere aller üstünde şınav
20 kere yumruklar üstünde şınav
30 tane mekik ve 10 tane barfix Ben bunları yapıyorum:) Bunların yanında sadece günde 1 Litre süt içmen yeterli.
Faydalarına gelince:
Acayip kilo verirsin:D Ama bunun yanındada bütün kasların gelişir.Bu sadece bodyciler gibi hayvanat olmassın.ideal bir insan vücüduna sahip olur.
Ayrıca şıvav gögus kafesini geliştirdiği için çok hızlı koşabilirsin ve ciddi mevzularda nefes darlığı olayı kalkar.Çünkü normal bir insan akciğerlerinin %100 ünü kullananmaz.
Bunu spor yaparak ilerleticeksin. Sigara,nargile veya benzeri şeyleri kullanıyosan bıraksan bile ciğerlerin eski gücüne kavuşamaz..
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------amacın eğer kilo vermek,boyunu uzatmak(yaşın 25 in altındaysa) ve kas yapmak istiyorsan ama hantallaşmadan sana en iyi tavsiye şınav,mekik ve barfix tir.
Şu programı uygula(benim uygulandığım program bu)
Hergün
20 kere aller üstünde şınav
20 kere yumruklar üstünde şınav
30 tane mekik ve 10 tane barfix Ben bunları yapıyorum:) Bunların yanında sadece günde 1 Litre süt içmen yeterli.
Faydalarına gelince:
Acayip kilo verirsin:D Ama bunun yanındada bütün kasların gelişir.Bu sadece bodyciler gibi hayvanat olmassın.ideal bir insan vücüduna sahip olur.
Ayrıca şıvav gögus kafesini geliştirdiği için çok hızlı koşabilirsin ve ciddi mevzularda nefes darlığı olayı kalkar.Çünkü normal bir insan akciğerlerinin %100 ünü kullananmaz.
Bunu spor yaparak ilerleticeksin. Sigara,nargile veya benzeri şeyleri kullanıyosan bıraksan bile ciğerlerin eski gücüne kavuşamaz..
-----------------------------
bildiği kadarıyla mürid vitamin istiyo zayıflama güçlenme deil..((: