folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Güzel Bi C Vitamini Bilen Varmı?

Güzel Bi C Vitamini Bilen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

amacın eğer  kilo vermek,boyunu uzatmak(yaşın 25 in altındaysa) ve kas yapmak istiyorsan ama hantallaşmadan  sana en iyi tavsiye şınav,mekik ve barfix tir.

Şu programı uygula(benim uygulandığım program bu)

Hergün 

20 kere aller üstünde şınav

20 kere yumruklar üstünde şınav

30 tane mekik ve 10 tane barfix      Ben bunları yapıyorum:)  Bunların yanında sadece günde 1 Litre süt içmen yeterli. 

Faydalarına gelince:

Acayip kilo verirsin:D Ama bunun yanındada bütün kasların gelişir.Bu sadece bodyciler gibi hayvanat olmassın.ideal bir insan vücüduna sahip olur.

Ayrıca şıvav gögus kafesini geliştirdiği için çok hızlı koşabilirsin ve ciddi mevzularda nefes darlığı olayı kalkar.Çünkü normal bir insan akciğerlerinin %100 ünü kullananmaz.

Bunu spor yaparak ilerleticeksin. Sigara,nargile veya benzeri şeyleri kullanıyosan bıraksan bile ciğerlerin eski gücüne kavuşamaz.. 

-----------------------------
    bildiği kadarıyla mürid vitamin istiyo zayıflama güçlenme deil..((:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yeşil biber

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

kötüşirine bacım senin eczacı oldğnu hatırlayarak sana itimat etmğe karar vererekten,zaygo müridinde benim için uzun

uzun yazdığı döküman içinde kendisini teşekkürü borç bilirim.. herkesin dediklerini dikkate alacağm hepinizie tşk +rep

ula seviyorum bu siteyi =)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    soğanda da baya bi c vitamini var diye duymuştum :)
Toplam Hit: 4265 Toplam Mesaj: 15