Güzel Bir Çıkma Teklifi..
-
Ben beğenmedim o zaman endi yaptığımı yazayım :D
Okul son günleri tüm okula son bir gösteri düzenlenecek :D
tek olarak sahneye ben çıkacam gitar çalmam gerekli :D
Herkes ne çalıcağımı falan merak ediyor çalacaklarım sadece hocada var :D
Kızda salonda tanımıyorm bile kızı ama her tenefüste bakıyoruz birbirimize yani birimizin harekete geçmesini bekliyoruz ikimizde :D:D:D
Ben pek sevmezdim ama Badem diye bi grubun Sen ağlama diye şarkısı vardı kızda tam esmer siyah ggözler falan şarkının nakaratında bazı yerleri kıza uyarlayıp çaldım. birde baya aptırarak söylemiş olacamki kız ağlamıştı :D:D
Sonuç kız halen benim...
-
Hocam bu konu biraz geliştirilebilir.Mesela hiç tanımadığın bir kıza her sabah kapısına bırakacağın bir not olabilir.Notun üzerinde aşk sevgi bağlılık gibi konularda güzel birer söz yazılır.Ama herkesin bildiği sözler değil.Onlar monoton olur.Sen kendi yaratıcılığını konuşturacaksın.Bu notun en altında "bunu sakla" ve bir tane de rakam yazarsın.
Sonuç: 10 gün bu notu bırakırsın.Her gün için notun altında yazdığın rakamlar sırasıyla cep telefonu numaranızı oluşturacaktır.
11. gün ise sadece "beni ara " yazacaksınız.Üzerinde rakam olmayacak.
Kız eğer zeki ise size sizin telefon numaranız olduğu anlayacak ve arayacak.Değil ise bir not daha yazarsınız.Telefon numaranızın verdiğiniz notlarda olduğunu ima edersiniz... =)
-
ona yazı yerıne cinersen kokudan kız zaten kabul eder konusmana bİle gerek kalmaz:)
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bu konu biraz geliştirilebilir.Mesela hiç tanımadığın bir kıza her sabah kapısına bırakacağın bir not olabilir.Notun üzerinde aşk sevgi bağlılık gibi konularda güzel birer söz yazılır.Ama herkesin bildiği sözler değil.Onlar monoton olur.Sen kendi yaratıcılığını konuşturacaksın.Bu notun en altında "bunu sakla" ve bir tane de rakam yazarsın.
Sonuç: 10 gün bu notu bırakırsın.Her gün için notun altında yazdığın rakamlar sırasıyla cep telefonu numaranızı oluşturacaktır.
11. gün ise sadece "beni ara " yazacaksınız.Üzerinde rakam olmayacak.
Kız eğer zeki ise size sizin telefon numaranız olduğu anlayacak ve arayacak.Değil ise bir not daha yazarsınız.Telefon numaranızın verdiğiniz notlarda olduğunu ima edersiniz... =)
ne hayal gücü varmış hacı sende be güzel taktikk -
ne çok romeo varmış amk yaa :-) böyle şeyler plansız gelişirse daha güzel oluyo bence :-)
-
şşşt lan benimle çıksana? en güzeli bu her zaman işe yarar.
-
ershn bunu yazdı:
aa yogi senmisin :) -
MbK bunu yazdı:
ne çok romeo varmış amk yaa :-) böyle şeyler plansız gelişirse daha güzel oluyo bence :-)
-----------------------------aynen ya plansız olucak yada 4 4 lük olucak ortası iş görmüyor :D
-
Ulan başlığı "Güzel Bir Çakma Teklifi" okudum, neler dönüyor burada diye daldım içeri :|
-
harddeath0070 bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
aa yogi senmisin :)
höö o benim işte.