Güzel Bir Çıkma Teklifi..
-
1 Ayda 4 Kızla İlişki kuran biri olarak konuşmak İstiyorum ( Övünmüyorum Aslında hiç güzel Bir şey Değil )
Her Kızla Aranı iyi tutmanı Lazım, Çünkü Biri sana Kazık attımı Anında Diğerine Geçebilmelisin.
Hepsiyle Rahat olman Lazım Ayrıcada Sanki ona İhtiyacın yokmuş Gibi konuşman Lazım.
Kız Hem senin Zor olduğunu Anlar Hemde Seni Kazanmak İster..
Devamını Yazıcam ..
-
Melik bunu yazdı:
-----------------------------
1 Ayda 4 Kızla İlişki kuran biri olarak konuşmak İstiyorum ( Övünmüyorum Aslında hiç güzel Bir şey Değil )
Her Kızla Aranı iyi tutmanı Lazım, Çünkü Biri sana Kazık attımı Anında Diğerine Geçebilmelisin.
Hepsiyle Rahat olman Lazım Ayrıcada Sanki ona İhtiyacın yokmuş Gibi konuşman Lazım.
Devamını Yazıcam ..
Nolur yazma lan :| -
mantıklı geldi valla :D çok yaygın olmadan kullanıyım :D
-
sevgiline bile 'ömrümün sonuna kadar seninle olmak istiyorum' desen korkup kaçarki daha dogru düzgün tanımadıgın kıza bu laf edilmez. aslında bu laf hiç edilmez :D
-
Smirnoff bunu yazdı:
Melik bunu yazdı:
Devamını Yazıcam ..
Nolur yazma lan :|
-----------------------------Yazarsam Ağlarsın Ha :|
-
Melik bunu yazdı:
Ayrıcada Sanki ona İhtiyacın yokmuş Gibi konuşman Lazım.
-----------------------------aynen dediğin gibi hocam zor olucaksın zor olduğunu hissettiriceksin , yok neymiş hayatımı senle geçirmek istiyorum yok boyle bişey hocam kızın götü tavan yaptımı inmez bidaha :)
-
"Ömrümün kalanını senle geçirmek istiyorum filan yazıyoruz "
bu cümle için 20 değil 20000 tane kağıt lazım.onun içinde koli lazım.kolide kıza verilmez. action sona erdi : ) -
direk sana çıkabilir miyim der geçerim vakit kaybı bunlar :|
-
özledik seni zumsuk.akıllıca bir yorum okudum ve kim diye baktım.şaşırmadım..
saygılar hocam,para herşey değildir.
seni paran için sevicek kızla beraber olmakla,geneleve gitmek arasında pek bi fark olduğunu düşünmüyorum.
ikisindede duygu yok sonnuçta..
-
Matrax repliğin hasını koymuş :-) adam tecrübeli kelime oyunları yeterli :-)