Güzel Bir Karikatür
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Xpertvision sana noldu ki.2 adam konusuyor olayları böle kasmayın ya.
-----------------------------kasmakla alakası yok bu karikatürün neresinde provakatörlük var.
-
son kare hoş muş birde dünyaya hoşgeldin yazısı xD
-
benim anlamadığım bunun nesinden provake oldunuz ve sözü nasıl darwin e getirdiniz , alakanın ufacık bir ipucunu verebilirseniz sevinirim. cidden merak ettim , yoksa dünyaya astorid çarpması dini inançlarınıza mı ters ?
-
aha :)
-
Şu adama neden yükleniyorsunuz anlamıyorum, adam işsizce geziyor ve gördüğü onca boktan içeriği pas geçip,
Beğendiklerini bize de sunuyor. Daha ne yapsın?
-
amacı salt post kasmak olan ne yazdığını kendi de anlamayan arkadaşlar var. ne diyelim. allah akıl fikir versin. konuyu darwine çekti adam ya.
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
amacı salt post kasmak olan ne yazdığını kendi de anlamayan arkadaşlar var. ne diyelim. allah akıl fikir versin. konuyu darwine çekti adam ya.
-----------------------------destekcileri için idi ama çıkmadılar ortaya :)
-
kendince son karede yaradana elindeki sunta sopa ile meydan okuyan bir ibnetörü göstermeye çalışmış. eğer böyle bir düşüncen var ise bir yaradanın varlığını kabul etmişsin ZZZZ-Cihan
-
Önce eşeğini bağla; sonra Allah'a emanet et.
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
kendince son karede yaradana elindeki sunta sopa ile meydan okuyan bir ibnetörü göstermeye çalışmış. eğer böyle bir düşüncen var ise bir yaradanın varlığını kabul etmişsin ZZZZ-Cihan
-----------------------------hocam yaradana meydan okumakla ne alakası var anlayamadım.
yani misal asit yağmuru yağsa yarana meydan okumamak için şemsiye açmayalım o zaman.
bence pes etmeyen ümitsizliğe düşmeyen sonuna kadar mücadeleci bi karakteri canlandırmış....