Güzel Bir Karikatür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

66albay

Z-Cihan arkadaşımızın profiline girip açtığı konulara bir gözat neden böyle bir yaklaşımda bulunduğumu anlamana yardımcı olur. kendisi sürekli ateizm ile ilgili konular açar bazılarında kendince kinayeler ile birilerine bir şeyleri empoze etmeye çalışır. tamam ateist veya deist olabilirsin saygı duyarım ama lütfen gelip bana bir şeyleri böyle kendince basit kinayeler ile empoze etmeye çalışma...

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:
    -----------------------------

kimse kimseye bişey empoze edemez BENCE. 

birine böyle imayla bişey empoze edilebiliyosa zaten o kişi boş, nereye çeksen oraya gidecek biridir.

ateist değilim çok şükür. ateistlere düşmanda değilim. onlar için üzülüyorum..... 

z-chan konularında bişeyler ima ediyo,anlatmaya çalışıyosa demekki düşünen ve fikirlerini aktarmaya çalışan birisi.

saygı duyarım

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

burada bir provakasyon göremedim acaba benim algılarda mı problem var :) sadece mücadele ruhunu simgeleyen vazgeçmeyen birini görüyorum. Ancak bazı arkadaşlar yaradana meydan okuyan falan tarzı laf edenler olmuş :) Onlara şunu söyleyeyim yaradanı bir göktaşı kadar basite indirgiyorsunuz ya daha ne diyeyim size.

NOT : Şuanda inandığınız dinde ( Müslümansanız üzerinize alınınız) Yapabileceğin herşeyi yapman ondan sonra işini Allah'a bırakman gerektiğini biliyor musunuz yoksa sadece cevap vermek için mi yazıyorsunuz?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

zchan kardeş

yeme

içme

zhçma

ne yapsan provakasyon kokusu alıyor millet yav?

Bir toplum ancak böyle çürüyebilir doğrusu...

çalışmadan, üretmeden, çaba göstermeden her şey olur kendiliğnden ...

kim demişti

çalışmadan üretmeden yaşamak isteyen milletler başka milletlerin kölesi olur diye...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

gayet aptalca... :)

xxx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

ulan şurda adam güzel bişe paylaşmış bokunu çıkarmasanız olmaz dimi güzelim karikatürü o sığ beyninizle rezil ediyosunuz insaf. adam burda provakatörlük yapsa sizden önce adminler müdahale eder silinir gider hayırdır yani sewmediğiniz konular silinmeyince hep böle hawlarmısınız ?? akıllı olmakta fayda war ...

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 6816 Toplam Mesaj: 47