Güzel Bir Karikatür
-
66albay
Z-Cihan arkadaşımızın profiline girip açtığı konulara bir gözat neden böyle bir yaklaşımda bulunduğumu anlamana yardımcı olur. kendisi sürekli ateizm ile ilgili konular açar bazılarında kendince kinayeler ile birilerine bir şeyleri empoze etmeye çalışır. tamam ateist veya deist olabilirsin saygı duyarım ama lütfen gelip bana bir şeyleri böyle kendince basit kinayeler ile empoze etmeye çalışma...
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
kimse kimseye bişey empoze edemez BENCE.
birine böyle imayla bişey empoze edilebiliyosa zaten o kişi boş, nereye çeksen oraya gidecek biridir.
ateist değilim çok şükür. ateistlere düşmanda değilim. onlar için üzülüyorum.....
z-chan konularında bişeyler ima ediyo,anlatmaya çalışıyosa demekki düşünen ve fikirlerini aktarmaya çalışan birisi.
saygı duyarım
-
burada bir provakasyon göremedim acaba benim algılarda mı problem var :) sadece mücadele ruhunu simgeleyen vazgeçmeyen birini görüyorum. Ancak bazı arkadaşlar yaradana meydan okuyan falan tarzı laf edenler olmuş :) Onlara şunu söyleyeyim yaradanı bir göktaşı kadar basite indirgiyorsunuz ya daha ne diyeyim size.
NOT : Şuanda inandığınız dinde ( Müslümansanız üzerinize alınınız) Yapabileceğin herşeyi yapman ondan sonra işini Allah'a bırakman gerektiğini biliyor musunuz yoksa sadece cevap vermek için mi yazıyorsunuz?
-
zchan kardeş
yeme
içme
zhçma
ne yapsan provakasyon kokusu alıyor millet yav?
Bir toplum ancak böyle çürüyebilir doğrusu...
çalışmadan, üretmeden, çaba göstermeden her şey olur kendiliğnden ...
kim demişti
çalışmadan üretmeden yaşamak isteyen milletler başka milletlerin kölesi olur diye...
-
gayet aptalca... :)
-
ulan şurda adam güzel bişe paylaşmış bokunu çıkarmasanız olmaz dimi güzelim karikatürü o sığ beyninizle rezil ediyosunuz insaf. adam burda provakatörlük yapsa sizden önce adminler müdahale eder silinir gider hayırdır yani sewmediğiniz konular silinmeyince hep böle hawlarmısınız ?? akıllı olmakta fayda war ...