Güzel Bir Soru
-
fog balıklarının penguen yediğini biliyoruz... peki ya kutup ayıları neden penguen yemez ?
-
Tadını sevmiyordur.
-
cıh
-
ayının tarzı değildir, penguenin tadını sevmiyordur penguenler ayılara yardım ediyo olabilir ne yani bumu güzel soru :|
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
ayının tarzı değildir, penguenin tadını sevmiyordur penguenler ayılara yardım ediyo olabilir ne yani bumu güzel soru :|
-----------------------------yok değil
-
Kutup ayıları, kuzey kutup dairesi içindeki bölgelerde yaşarlar. Buralarda penguen yoktur
-
kesin sole sacma bir cevabı varıdr
Kutup ayıları , fog mu ki penguen yesin...
-
ArkiYaN bunu yazdı:
-----------------------------
Kutup ayıları, kuzey kutup dairesi içindeki bölgelerde yaşarlar. Buralarda penguen yoktur
-----------------------------bu kadar çabuk bulcağını hesaba katmamıştım :|
-
Cevaplar :
* Despite the fact that the polar bear DOES eat a lot, there is no possibility that the polar bear could have a penguin as a tasty treat. Although both the polar bear and the penguin are polar mammals, the polar bear inhabits the Arctic and the penguin inhabits the Antarctic...living nearly 12,000 kilometres apart! The only place they could meet is at the zoo.
* No, polar bears live only in the Arctic, and Penguins only live in the Antarctic; they would never ever meet in the wilderness.
* Polar bears mainly eat seals. They are capable of eating penguins, but most penguins live in the Antarctic region while polar bears live in the arctic. Children have been mislead due to modern...
Anlayacagin gibi, kutup ayilari ve penguenler cok farkli ortamlarda hatta birbirinden 12000km uzakta yasiyorlarmis ve vahsi dogada karsilasma sanslari yokmus :)
-
farklı kutuplardalar biri guneyde biri kuzeyde bi penguen ıcın taaa obur kutbamı gıdıcek ayu D:
-
Bulursa yer. Kim yemez diyo. Sadece bulamıyo garibim.
Şimdi siz ferrari olsa binmez misiniz? Peki neden ferrari kullanmıyorsunuz :) Yokluk işte, böyle birşey ...