Güzel Hosting %50 İndirim Kodu - 5 Liraya Hosting
-
Yeni %50 indirim kodu : N9J2LPB0R1
mkyb tarafından 16/Tem/15 05:01 tarihinde düzenlenmiştir -
yuzde 70 yada 60 indirim yapmislardi 2 3 ay önce bu seferde 60 70 yaparlar diyodum 50 yapmislar olsun oda güzel
-
mkyb bunu yazdı
Hangi Hosting paketi için geçerli hocam? Bu arada haber ettiğin için teşekkürler.
-
mstfcn bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hangi Hosting paketi için geçerli hocam? Bu arada haber ettiğin için teşekkürler.
Tüm host paketlerinde hocam.
-
umarım yarına kadar sürer domainide ordan alırım
-
mkyb bunu yazdı
Hocam tek Kişilik mi bu kodlar
-
Aynı kampanyadan geçen sene ben de almıştım 5 tl lan sonuçta ne olacak diye.
Ama günlük 10 ziyaretçiden fazla trafiğiniz olursa sıkıntı büyük.
Güzel hostingten host alana kadar, evde 20 mb hatla kendi sunucumu kullanırım çok daha iyi ve stabil çalışır..
Güzel hosting üste para verse kullanmam şahsen..
-
Süresi dolduktan sonra 10 misline çıkartır bunlar parayı bana öyle yaptılar güzelhosting mi uzak dursun
-
SeRDaR bunu yazdı
Süresi dolduktan sonra 10 misline çıkartır bunlar parayı bana öyle yaptılar güzelhosting mi uzak dursun
fiyatta böyle yamuk yapmadılar ama hostları genel olarak çok yavaş. müşteri destekleri sürekli hatayı kullanıcı odaklı buluyor ve ısrar ediyor.
fiyat olarak piyasadaki en ucuz firmalardan biri ve bu fiyata verdiği hizmet fazla ancak büyük bişi beklememek lazım "5 lira fazla olsun kırmızı olsun" demişler.
-
mkyb bunu yazdı
windows hostin alıyım dedim indirim yapılmadı
Plesk-TR - WinKucuk-3
» Disk Alanı: 1000MB 10.00 TL
» Aylık Trafik: 15 GB
» Addon Domains: Yok
» Dedicated IP: Hayır[Konfigürasyonu Değiştir] [Sil]39.90 TL Ara Toplam: 39.90 TL 50% Tek seferlik İndirim: 0.00 TL