Güzel Hosting %50 İndirim Kodu - 5 Liraya Hosting

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Bir tane almayı düşünüyordum.Bu paketi:https://www.guzel.net.tr/avrupa-webhosting.php almayı düşünüyorum önerirmisiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hız olarak bir problem görmedim. 4-5 ay önce Almanya lokasyon hostingleri çok saldırı yiyor diye Fransa'ya taşıdılar. OVH firmasının sunucularını kullanılıyorlar.  

Zam olayı olmaz. Zira geçen sene bu zamanlar 10 liralık paketi 20 lira yapmışlar. Senelik zam yapıyorlar. Dolar kurunu düşününce normal. 2-3 ay sonra birde Kurban Bayramı'nda indirim yaparlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hız olarak bir problem görmedim. 4-5 ay önce Almanya lokasyon hostingleri çok saldırı yiyor diye Fransa'ya taşıdılar. OVH firmasının sunucularını kullanılıyorlar.  

Zam olayı olmaz. Zira geçen sene bu zamanlar 10 liralık paketi 20 lira yapmışlar. Senelik zam yapıyorlar. Dolar kurunu düşününce normal. 2-3 ay sonra birde Kurban Bayramı'nda indirim yaparlar.

Hocam sen hangisini önerirsin Türkiye lokasyon mu Fransa lokasyon mu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Şimdi hosting aldım fakat kodu girmem için bir yer gelmedi. Aylık 2.90 dan host aldım. Kendi ufak tefek işlerim için ideal.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

indirim yapmadı 

sizce alıyımmı en uygun bu da

Aress tarafından 16/Tem/15 15:24 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Hocam sen hangisini önerirsin Türkiye lokasyon mu Fransa lokasyon mu?

Yurtdışı lokasyon bazen yurtdışı çıkışlarda yoğunluk olunca yavaşlıyor. Türkiye iyidir.  

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

https://www.ovh.ie/vps/vps-classic.xml

bu nasıl digitalocean dan daha iyi sanki

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

güzel hostingdeki sitem için gün ortasında http://www.tahribat.com/forum/adsense-kabul-alamamak-208441 böyle bi konu açtım ama 5-10 dk boyunca kimse siteme giremedi bile çünkü gün ortasında sorun yaşatıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

bnde alıcaktım ama bu kadar "yavaş" yorumları yapılınca vazgeçtim.alastry dan alan varmı  iyimi sizce ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Çok şaşırdım yorumlara. Güzel hosting Türkiye'deki en sağlam firmalardan birisidir. Bu güne kadar ne fiyatta öyle anormal bir artış, ne de yaşadığım bir sorun sonrasında kabahatin bende bulunduğuna şahit olmadım.

Olabilir tabi..

Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 4525 Toplam Mesaj: 36