Güzel Kızların Yaşadığı Şehirler
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
gençlik tuhaf amk.genç var zırabaza genç var seçici...memlekette 1 erkege 2 kız düşüyormuş diyorlar ulan kim benim hakkımı yiyorsa Allah belasını versin (:
haha koptum lan bu ne benim hakkımı yiyeninde Allah belasını versin :D -
hoca bi muglalı olarak dogrusunu yazayım ''ev yapacaksan tugladan kız alacaksan mugladan'' :D ayrıca izmirde okuyorum şanslıyım herhal:D ama izmirin kızları mugladakilrden bıle guzel o derece bak :D
-
jandark06 bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------jandark06 bunu yazdı:
hacılar varnaya gelcek warsa beklerim :D
-----------------------------nasıl yani?
varnada okuyorum ben böyle gezmeye elcek olan falan warsa kalcak yeri sorun etmesin yani :D
-----------------------------hacı bulgaristan vize flaan istiyomu ya ne kadara gelebilriz acaba :D dur bi turistik ziyaret düzenleyelim oraya artık ortamlara sokarsın gelirsek :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
hacılar varnaya gelcek warsa beklerim :D
-----------------------------nasıl yani?
varnada okuyorum ben böyle gezmeye elcek olan falan warsa kalcak yeri sorun etmesin yani :D
-----------------------------hacı bulgaristan vize flaan istiyomu ya ne kadara gelebilriz acaba :D dur bi turistik ziyaret düzenleyelim oraya artık ortamlara sokarsın gelirsek :D
-----------------------------evet vize istiyor 50 euro vize+otel rezervasyon+seyahat sigortası+otobus bileti =150 euroyu bulur
bende plovdivdeyim
bulgaristan plovdive gelen olursa kalcak yer düşünmesin kapım acıktır 3kişi kalıyoruz 3ümüzde tahribatcıyız buyzden tahribata kapımız acıktır herzaman:D
-
Cia bunu yazdı:
ev alacaksan muğladan kız alacaksan tuğladan (:
-----------------------------canım ciğerim Muğlalı bir arkadaşım var o da "ev olmaz tuğladan kız olmaz muğladan der "
-
o listeye izmir yazmayan cihniyetin taa amk :|
-
eheuheueh
-
soldan sağa:izmir-bursa-istanbul-urfa-ankara-antalya