Güzel Sözler
-
hehe haklisin ama oda gerekiyor nra ya! kendini fazla kaptirmadikca hersey guzel
-
Eger Sen ColDe bi CiCek OlsayDın.
Seni Kurutmamak icin
Dibine İserDim :))))))) -
Bizim Buralarda Her Yildiz Kaydiginda Biri Ölür.sizde Ise Dilek Tutulur Sizin Dileklerinizin Gerceklesmesi Icin Bizden Birinin Olmesimi Gerekir
-
Love is a name, sex is a game, forget the name, play the game
-
Bu antalya da bende gordum bu 07 gençlik davası nedir.
-
Kalbimde 3 çiçek yetiştirdim.
Sevmek, sevilmek ve beklemek.
Sen bunlardan ikisini kopardın.
Bana sadece biri kaldı, beklemek. -
Seni nekadar sevdiğimi öğrenmek istersen,
Yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış.
Tutabildiklerin senin sevgin,
Tutamadıklarınsa, benim sana olan sevgimdir -
Başkalarına kendinden fazla değer verme.
Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin... -
Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla...
Artık günlerim günlerden uzun. Gecelerim gecelerden yalnız. Seni sevdiğimden bu yana. Her acıyı tattım, her çileyi çektim, hayatın her cilvesine alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım. Şimdi anlıyorum: Acıdan, hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana. Yıkılan hayallerime, yokolan geçmişime, kaybolan geleceğime..Ağladım çocuklar gibi..Ne yazık olanlar hep bana oldu. Ümidim, hayalim hepsi kayboldu. Sayende hayatım tarumar oldu! Oturup ağladım... -
Pic_Boy kusura bakma cevap gec oldu ama istanbuldaydim nete giremedim ondan 07Genclik AntalyaSpor'u temsil eder...Yense de yenilse de ligden düssede takimini asla yalniz birakmayan genclerden olusur derbi maclarinda bazi olaylarimizda olur donerle adam kovalamak gibi bu kadar yeterli sanirim
Toplam Hit: 31092 Toplam Mesaj: 106