Güzel Sözler
-
Yaw yukardaki Aşk Sarho Smilelerini editleyemiyom hata veriyo Mod veya Adminler editlesin pls o.k
-
Love is Nothing Without Fucking
-
abi siz aştınız artık ne aşk sizinkisi heaa HolyBoY
-
Edited By HolyBoY
Because Time is Out. -
BİR DAMLA GÖZYAŞI OLMAK İSTERDİM GÖZLERINDE DOLUP YANAKLARINDAN SUZULUP DUDAKLARINDA ÖLMEK İÇİN....
YANAGINA DÜŞEN KAR TANESİ ERİYİP DUDAKLARINA ULASTIGINDA O BIR DAMLA SERINLIGI PAYLASMAK ISTERSEN YÜZÜNÜ RÜZGARA DÖN İŞTE BEN O RÜZGARIM...
DEPREM GİBİ GIRDIN KALBIME ENKAZLAR BIRAKTIN YÜREGİMDE ARTÇILAR DEWAM ETMEKTE ÖZLENMEKTESİN 8.4 ŞİDDETİNDE.... :))))) -
HAYATTA TEK UMUDUN guLMEK OLSUN BIRGUN AGLARSAN ODA MUTLULUKTAN OLSUN.UNUTMA SEVEN BIR KEZ OLUR OLEN BIRKEZ GOMULUR BENIM SANA OLAN ASKIM NE OLUR NEDE GOMULUR! ! !
-
Bir Gün Cehennemde Karsilasabiliriz. Sen Kalp Hirsizi Oldugun için , Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim için
___________________________________________________________________________________
Hayatta iki kör taniyorum ; 1.'si senden baskasini görmeyen ben,2.'si beni göremeyen sen...
__________________________________________________________________________________
GUNESIN BUZ TUTTUGU YERDE BIR ALEV GORURSEN O BIL KI YANLIZ VE YANLIZ SENIN ICIN YANAN KALBIMDIR.
__________________________________________________________________________________
Gökyüzündeki bütün yildizlari toplasan birtek sen etmez, fakat birtek sen hepsine bedelsin.
Sen gözlerimde bir damla yas olsaydýn seni kaybetmemek için ömür boyu aglamazdim!!!
-
Mustafa Denizli:Aradiginiz numara yanlis diyorsam yanlistir.Bana ne medyanin
ne dediginden kardesim.Kafami bozmayin sadece Fenerbahçe arayanlari baglarim
iste o kadar.
-
ALPAY:Aradiginiz numra yanlistir.Ulan daha bi numrayi çeviremiyosunuz sonra
da yumruk attim diye bana laf atiyorsunuz.Zaten Fadil abim kaçmis kafam
bozuk gelmemeyim oraya kodum mu oturtuturum.
-
HolyBoy senin imzanın bir benzerini şiir olarak yazmıştım. demek başkası da yazmış, imha etmem lazım :)
Toplam Hit: 31048 Toplam Mesaj: 106