Haber Sitesi Satılıktır
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
Online : 1
Bugün : 46
Dün : 10
Toplam : 279
-----------------------------Mer-ha:Ama öyle 30-60 ytl de değil hani :)
hehe :)
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------azizsenel55 bunu yazdı:
30 ile 60 arasi veririm mi diyo :D
----------------------------- -
mehmetcan bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------azizsenel55 bunu yazdı:
30 ile 60 arasi veririm mi diyo :D
diyoki 30,60 ytl değil100 150 ytl isterim diyor :|
site için :)
ben arkadaşa aynı siteyi daha iyi bir domainle 15 ytlye satabilirim :)
-
yahu iyi de 15 ytl para degil benim de bir sitem olsun isterim ama anlamam ki :))
bu 15 ytl verince herşey benim mi oluyor sonra gelip aidat istemeyin apartman yöneticileri gibi
-
hocam sne şimdi buna 1-2 milyar para istersin emek hırsızlığı derim ben buna kusura bakma ama çileme ayıp oluyo Kendin Bişi Kodla Öyle Sat ondan sonra 30-60 ytl değil hani dersin o zaman alın teri olur istersin yorumda çokmu ütüne geldim bilmem ama bende asp ile bişiler yazıyortum ücretsiz bi portalmı başkasının parayla satması hoşuma gitmez
-
mürid üzerinden para kazanmanın daniskası :/
-
Kendin kodla kendin sat hoca.Emek hırsızlığı yapma.Başkalarının yaptığı şeyi parayla satıyorsun...Ayıpp
-
alın bir çilem scripti kurun gitsin..
bir siteye değerini neyi verir ? Online user sayısı.. Bunun o değeri hemen hemen hiç yok.. Ben olsam değil 30-60 15 ytl bile vermem hee eğer verirsem de sırf domain ismi için verirdim ama eylülhaber ismide kımın ne kadar ilgisini ceker bilemem..
Kısacası hocam sana kımse bu fiyata satma demıyor bulabilirsen müşterisini alan razı satan razıdır zaten ama bu siteye 60 ytl den yukarı verecek kadar bu işlerden anlamadıgı halde bir haber sitesi almak ısteyen adam bulma ihtimalın nedir diyede bir düşün derim ben.. -
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------yahu iyi de 15 ytl para degil benim de bir sitem olsun isterim ama anlamam ki :))
bu 15 ytl verince herşey benim mi oluyor sonra gelip aidat istemeyin apartman yöneticileri gibi
-----------------------------ben öyle kaba bir fiyat verdim :)
şu aralar MSSQl'e dallandım bu aralar pek boş vaktim yok ama 25-30 ytl ye bir site açtırabilirsin kendine burada bir çok kişi açacaktır ;)
olmazsa
r10.net'e gir orada anlat durumu kesin birisi yardımcı olacaktır
saygılar :)
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------yahu iyi de 15 ytl para degil benim de bir sitem olsun isterim ama anlamam ki :))
-----------------------------ben öyle kaba bir fiyat verdim :)
şu aralar MSSQl'e dallandım bu aralar pek boş vaktim yok ama 25-30 ytl ye bir site açtırabilirsin kendine burada bir çok kişi açacaktır ;)
olmazsa
r10.net'e gir orada anlat durumu kesin birisi yardımcı olacaktır
saygılar :)
-----------------------------Sen beni Başından atiyorsun :D yemezler ahaha :P