Haber Sitesi Satılıktır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:
    -----------------------------

yahu iyi de 15 ytl para degil benim de bir sitem olsun isterim ama anlamam ki :))

bu 15 ytl verince herşey benim mi oluyor sonra gelip aidat istemeyin apartman yöneticileri gibi

-----------------------------

herşey senin hoca yıllık da 10 lira falan host parası veririsn arkadaşın vasa bedavaya da geitirisin  

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mer-ha
    Mer-ha's avatar
    Erkek

ya iyide, o kadar emek verilmiş bir sürü arkadaş Çilem haber vs demiş. Ya gidin bi araştırın bakalım piyasadaki çilem haberler ile aynımı? yada admin paneli dosyalarına bak bide benimkileri yayımliyim onlara bak. Ya bazı arkadaşlar bilip bilmeden konuşuyor. Sonuçta o siteye maddi yada zaman olarak vakit ayırıldı. Bakmayın öyle diceksiniz 15 ytl toplamı. 15 ytl ye varmı bı ana bir domain + unlimited hosting. varmı içine çilemi kuracak bütün veriyollarını değiştircek admin panelini benim isteğime göre yapacak, açıklarının büyük bir bölümünü kapatacak. Varmı Çilem scripti özel sürüm olarak bana verecek? varsa 15 ytl ye ben 30 ytl vereceğim! hatta üstüne yemekte yedireceğim istediği restaurantta.

burdaki bazı arkadaşlar verilen emekleri, değerleri hiçe sayıyor. Çok yazık..

Yakalayamazlar demeyin, YAKALARIZ :) Sıradaki gelsin..
Toplam Hit: 3735 Toplam Mesaj: 23