Haber Tasarimi Cizimi
-
Selam,
Tasarim konusunda her turlu tepkilere acigim nasil oldu bu sekilde iyimidir? Alt sayfalari cizmeye basliyacagim. Herkese tskler.
-
temafabrikasi senin mi?
-
DJ_Alper bunu yazdı
temafabrikasi senin mi?
Benim degil hocam. Bir arkadasa ait orasi
-
Son dakika haberinin sağında Başbakan canlı yayında yazısı var ya oranın sarı renkte olması biraz gıcık durmuş , şuanda aklıma daha iyi bir renk seçeneği gelmediği için yazamıyorum :(
-
coder2 bunu yazdı
Son dakika haberinin sağında Başbakan canlı yayında yazısı var ya oranın sarı renkte olması biraz gıcık durmuş , şuanda aklıma daha iyi bir renk seçeneği gelmediği için yazamıyorum :(
Eyvl yorumun için hocam. Orasi son dakika yeri oldugu için dikkat cekici bir renk kullanmak istedim. Orasi panele bagli olacak ve devamli durmayacak orasi ozel son dakika haberleri için devreye girip cikacak.
-
Gayet güzel murid.
-
güzel tasarım eline sağlık hocam
-
sağ sol reklam olayı beni acayip ayar ediyo direk kapatıyorum. ya da adblock açıyorum.
bence % ölçülerle responsive olarak çalışmalısın iyi birşey yapmak istiyorsan.
-
%50 haber %50 reklam script i gibi olmuş.
-
Eyvl hocalar, yorumlariniz için tskler.
-
hocam, flash ile geçiş sağlanan ilk haberlerde 20 adet geçiş hakkı sunmuşsun bunu 10'a düşürürsen daha iyi olur diye düşünüyorum.
yazarlar kısmını ise üst başlık olarak ekleyip sağ tarafa burçları koyabilirsin, millet meraklıdır böyle şeylere. Hadi burç koymadın fotoğraf galerisi yapabilirsin.