Haber Tasarimi Cizimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Slider in altındaki tekli haber bölümü çok uzun. Bence o bölümü sekmeli yap Güncel Ve Spor diye ayırırsın. Video galerisini kare yapıp altta kalan spor haberleri bölümüne koyabilirsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Hocam bence hiç iyi değil. 

Klasik haber sitelerinin aynısı. Haber sitesi tasarımı yapacaksan the guardian, usatoday, times, bbc gibi siteleri örnek almaya çalış o girdde git :) 

Senin yaptığına benzer birçok haber sitesi mevcut üstelik bu tür çizim psdleri de satıyorlar. + scriptle beraber. 

Farklı olmak lazım :) Özgürsün, kısıtlama kendini. 

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

Hocam bence hiç iyi değil. 

Klasik haber sitelerinin aynısı. Haber sitesi tasarımı yapacaksan the guardian, usatoday, times, bbc gibi siteleri örnek almaya çalış o girdde git :) 

Senin yaptığına benzer birçok haber sitesi mevcut üstelik bu tür çizim psdleri de satıyorlar. + scriptle beraber. 

Farklı olmak lazım :) Özgürsün, kısıtlama kendini. 

Şahin'nin dedikleri + olarak Toplama tasarım gibi üst'ü biyerden gelme slide bi yerden gelme gibi :) Tasarım yapacaksanız Hasan YALÇIN'ın Modern Web Tasarımı kitabını okumanızı tavsiye ederim. Birde esinleniyorsanız USATODAY'i alıpta AKSAM'ın sayfası gibi yapmayın insan gibi esinlenin çalmanın yöntemleri vardırda aksam.com.tr abartmış yani :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

konudan bağımsız bende bir tasarım istiyorum herşey para değilse eğer pmleşelim .p

hem bak sana çok iyi referans olacak:)))

benim çevremde çok insan site istiyo hep sana yönlendiririm:))

çok para isteyeceksen bizim kuzen bedavaya yapıyo:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

konudan bağımsız bende bir tasarım istiyorum herşey para değilse eğer pmleşelim .p

bir "tık" yukarı aşağı oynatmayı unutma :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Hocam genel anlamda söylüyorum, biraz da konuyla alakasız olucak ama.

Genelde baktığım zaman adamlar daha siteyi yapmadan reklam olayını düşünüyo. Nereye reklam koyarım, ne kadar kazanırım falan. Yahu hele bir yap da, siten hit alsın da sonra reklam koyarsın. Günde 10 kişi giriyo web sitene, reklam koymuşsun her yere. Çok itici bir durum bence. Sana bi geliri olmadığı halde zararı olur hatta. Hadi binlerce kişi ziyaret etse falan, o zaman otur düşün. Nereye ne reklamı koyarım diye :)

şimdi tasarımındaki sağ ve sol daki reklam olan yerler son derece itici gözüktü gözüme.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

bir "tık" yukarı aşağı oynatmayı unutma :) 

bizim bi grafiker arkadaşa musteri telde yarım pixel demişti efsane olmuştu bizim için :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nitem
    nitem's avatar
    Erkek

biraz şirketteyken inceleme fırsatım oldu gördüğüm noktaları paint ile :) işaretleyim düşüncelerimi belirttim. genel olarak hizalandırma problemleri mevcut yazar kısmındaki yazar isimleri kırmızı başlk yerine başka bir başlık tercih edersen daha iyi olucaktır özel fontlar varsa azaltmaya çalış sistem fontuna yönel. cufon felan kullanmamaya çalış  foto galeri kısmı cok şıkışmış araya onu ordan cıkart  video galerinin üstüne koyabilirsin ve ondan boşalan yeri yanındaki haber alanını uzatabilirsin sayfayı çok reklama boğmazsan güzel olur :) şimdilik düşüncelerim bunlar başarılar dilerim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı
    bizim bi grafiker arkadaşa musteri telde yarım pixel demişti efsane olmuştu bizim için :D

Harbi efsana olacak şeymiş :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

Yorumlarinizi tek tek inceledim. Yorumlariniz için tesekkurler. Önerilerinizi dikkate almakla kalmadim hepsini tek tek not aldim. Tekraran tskler.

Toplam Hit: 2647 Toplam Mesaj: 22