folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hacilar Fikirlerinizi İstiyorum : Themegraph.Com Hakkinda

Hacilar Fikirlerinizi İstiyorum : Themegraph.Com Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Muritler. Bir ara sadece tema isi icin bu domaini aldim.

Simdi dusundum de tema isi boktan. Grafikte pek iyi oldugum soylenemez. Bende bu siteyi Tema-Grafik-Kod yaptirma sitesi yapmak istiyorum...

Sizce nasil fikir ? Acaba nasil yapsam ?

Isim nasil iyi mi ?

Atin iste fikirlerinizi

Ha birde proje yapanlari kendim secmek istiyorum referanslara bakarak :) bu nasi fikir ?

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Yok mu fikri olan

Birde ENG mi yapsam TR mi ?

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

güzel fikir ama milletin yazması için acele etmene gerek yok :) yapılabilir TR olsa daha iyi olur gibi benim düşüncem 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı

güzel fikir ama milletin yazması için acele etmene gerek yok :) yapılabilir TR olsa daha iyi olur gibi benim düşüncem 

Yok hacim .... Konu alta inice kaybolup gidiyo ve cok kiside top konulara atiyorda :) napayim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

Yok hacim .... Konu alta inice kaybolup gidiyo ve cok kiside top konulara atiyorda :) napayim

destek olurum projene PSD olarak web sayfaları ve Aİ. olarak logolar gönderiririm :) HTML & CSS olarak'ta kafam eserse birşeyler gönderirim :) tabi hepsi ücretiyle

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Abi zaten siteye gelecek olan kisiler proje bildirecek

fiyat verilecek

sonrada is bitince site pay alicak kalani is yapana ait :)

Oyle yapacam ama klasik freelance siteleri gibi olmasini isteiyorum :)

Her coluk-cocuk uye olmasin :) Isi bilenler bir grup olsun onlar calissin :) Ortaya kaliteli isler cikaralim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Abi zaten siteye gelecek olan kisiler proje bildirecek

fiyat verilecek

sonrada is bitince site pay alicak kalani is yapana ait :)

Oyle yapacam ama klasik freelance siteleri gibi olmasini isteiyorum :)

Her coluk-cocuk uye olmasin :) Isi bilenler bir grup olsun onlar calissin :) Ortaya kaliteli isler cikaralim

sana kalmış bu :) zaten ücret konusunda ideal birşey sunarsan ve işleri incelersen tatmin edici sonuca ulaşırsın 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacim bir kac dil yap, Eng, Tr, Gr vs vs Bana gonder sana Japonya'ya cevirem diyecem ama burada tempalte alan kimse cikarmi bilmiyorum.

Ama en saglami Eng yap.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Bence ikon set , xhtml + css tema , wordpress tema , hazır script temaları , görseller , site arkaplanları içeren ingilizce bir site yap. benim elimde olsa kesin ve kesin olarak bu şekilde yapardım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı

Bence ikon set , xhtml + css tema , wordpress tema , hazır script temaları , görseller , site arkaplanları içeren ingilizce bir site yap. benim elimde olsa kesin ve kesin olarak bu şekilde yapardım.

Bende ilk basta oyle dusundum ama :) Grafik konusunda iyi olmadigim icin neyine tem yapacam dedim :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Hacim bir kac dil yap, Eng, Tr, Gr vs vs Bana gonder sana Japonya'ya cevirem diyecem ama burada tempalte alan kimse cikarmi bilmiyorum.

Ama en saglami Eng yap.

:):):):) Abim ENG de yapacam galiba :) ama musteri gelirse cvp yazmak ister :)

Toplam Hit: 2376 Toplam Mesaj: 23