Hacilar Fikirlerinizi İstiyorum : Themegraph.Com Hakkinda
-
Muritler. Bir ara sadece tema isi icin bu domaini aldim.
Simdi dusundum de tema isi boktan. Grafikte pek iyi oldugum soylenemez. Bende bu siteyi Tema-Grafik-Kod yaptirma sitesi yapmak istiyorum...
Sizce nasil fikir ? Acaba nasil yapsam ?
Isim nasil iyi mi ?
Atin iste fikirlerinizi
Ha birde proje yapanlari kendim secmek istiyorum referanslara bakarak :) bu nasi fikir ?
-
Yok mu fikri olan
Birde ENG mi yapsam TR mi ?
-
güzel fikir ama milletin yazması için acele etmene gerek yok :) yapılabilir TR olsa daha iyi olur gibi benim düşüncem
-
sezeruludag bunu yazdı
güzel fikir ama milletin yazması için acele etmene gerek yok :) yapılabilir TR olsa daha iyi olur gibi benim düşüncem
Yok hacim .... Konu alta inice kaybolup gidiyo ve cok kiside top konulara atiyorda :) napayim
-
dhmm bunu yazdısezeruludag bunu yazdı
Yok hacim .... Konu alta inice kaybolup gidiyo ve cok kiside top konulara atiyorda :) napayim
destek olurum projene PSD olarak web sayfaları ve Aİ. olarak logolar gönderiririm :) HTML & CSS olarak'ta kafam eserse birşeyler gönderirim :) tabi hepsi ücretiyle
-
Abi zaten siteye gelecek olan kisiler proje bildirecek
fiyat verilecek
sonrada is bitince site pay alicak kalani is yapana ait :)
Oyle yapacam ama klasik freelance siteleri gibi olmasini isteiyorum :)
Her coluk-cocuk uye olmasin :) Isi bilenler bir grup olsun onlar calissin :) Ortaya kaliteli isler cikaralim
-
dhmm bunu yazdı
Abi zaten siteye gelecek olan kisiler proje bildirecek
fiyat verilecek
sonrada is bitince site pay alicak kalani is yapana ait :)
Oyle yapacam ama klasik freelance siteleri gibi olmasini isteiyorum :)
Her coluk-cocuk uye olmasin :) Isi bilenler bir grup olsun onlar calissin :) Ortaya kaliteli isler cikaralim
sana kalmış bu :) zaten ücret konusunda ideal birşey sunarsan ve işleri incelersen tatmin edici sonuca ulaşırsın
-
Hacim bir kac dil yap, Eng, Tr, Gr vs vs Bana gonder sana Japonya'ya cevirem diyecem ama burada tempalte alan kimse cikarmi bilmiyorum.
Ama en saglami Eng yap.
-
Bence ikon set , xhtml + css tema , wordpress tema , hazır script temaları , görseller , site arkaplanları içeren ingilizce bir site yap. benim elimde olsa kesin ve kesin olarak bu şekilde yapardım.
-
RootB bunu yazdı
Bence ikon set , xhtml + css tema , wordpress tema , hazır script temaları , görseller , site arkaplanları içeren ingilizce bir site yap. benim elimde olsa kesin ve kesin olarak bu şekilde yapardım.
Bende ilk basta oyle dusundum ama :) Grafik konusunda iyi olmadigim icin neyine tem yapacam dedim :)
-
sniperscope bunu yazdı
Hacim bir kac dil yap, Eng, Tr, Gr vs vs Bana gonder sana Japonya'ya cevirem diyecem ama burada tempalte alan kimse cikarmi bilmiyorum.
Ama en saglami Eng yap.
:):):):) Abim ENG de yapacam galiba :) ama musteri gelirse cvp yazmak ister :)