Hacilar Fikirlerinizi İstiyorum : Themegraph.Com Hakkinda
-
Hacilar , dostlar bir logo tasarimi yaptim kendimce (AMATOR )
bakin bakalim fikirleriniz nedir ?
Once TR yapacam sonra ENG e acacam :) yani dili cevirecem :)

Ve hangi fontu kullanayim NUMARALANDIRDIM....
-
ingilizce premium temaları bedavadan indirtebileceğin bir yer yap bence, tek başına çok uğraşırsın o söylediğin şekilde bana göre. hem şu an piyasada sağlam tema indirilecek bir yer yok.
wordpress temaları çok ziyaretçi getirir sitene, ama premium temaları koyman iyi olur, yoksa çöplük gibi olur.
-
LizardKing bunu yazdı
ingilizce premium temaları bedavadan indirtebileceğin bir yer yap bence, tek başına çok uğraşırsın o söylediğin şekilde bana göre. hem şu an piyasada sağlam tema indirilecek bir yer yok.
wordpress temaları çok ziyaretçi getirir sitene, ama premium temaları koyman iyi olur, yoksa çöplük gibi olur.
Abi themeforest.com var ya :) Orasi saglam degil mi yani ? :)
Once bir dedigim gibi baslayayim :) Sonra bedava temalar falan da eklenir ( maksat ziyaretci cekmek )
Dusun siteye girecen atiyom "Ben kisisel siteme logo yaptirmak sitiyorum" diyecen
Ekstra bilgiler verecen AMA FIYAT BELIRTMEYECEN
Sonra projen onaylanacak ve BELIRLENEN FIYATI KABUL EDERSEN
sirada bekleyen grafiker arkadas yapacak ve 95% alcak sitede 5%
Grafik disinda tema ve kodlar olacak nasil ?
-
dhmm bunu yazdıRootB bunu yazdı
Bence ikon set , xhtml + css tema , wordpress tema , hazır script temaları , görseller , site arkaplanları içeren ingilizce bir site yap. benim elimde olsa kesin ve kesin olarak bu şekilde yapardım.
Bende ilk basta oyle dusundum ama :) Grafik konusunda iyi olmadigim icin neyine tem yapacam dedim :)
Sen tema yap demedim. Tekrar oku istersen.
-
RootB bunu yazdıdhmm bunu yazdıRootB bunu yazdı
Bence ikon set , xhtml + css tema , wordpress tema , hazır script temaları , görseller , site arkaplanları içeren ingilizce bir site yap. benim elimde olsa kesin ve kesin olarak bu şekilde yapardım.
Bende ilk basta oyle dusundum ama :) Grafik konusunda iyi olmadigim icin neyine tem yapacam dedim :)
Sen tema yap demedim. Tekrar oku istersen.
Hmm ikici olarak bunuda dusuneyim :) Tamada maliyeyle basim derde girecek amk :) o da var :)
-
Root B senin dedigin gibi olucak :) ama once TR yapacam sonra ENG,GR v.s cevirecem :)
coklu dil olsun haci :)
Logo hakkinsa kimse fikir vermemis ?
-
dhmm bunu yazdı
Root B senin dedigin gibi olucak :) ama once TR yapacam sonra ENG,GR v.s cevirecem :)
logoların hepsi kötü bence.
-
LizardKing bunu yazdıdhmm bunu yazdı
logoların hepsi kötü bence.
Haci ben grafiker degilim yaw :) Orada zaten ilk bes tanesi font digeri logo ama anlasilan hic guzel degil...
Yeni logolar deniycem haci :) guzel olana kadar :)
-
dhmm bunu yazdı
hocam hayır , site adı bile ingilizce.
sadece ingilizce site kur , farklı dil yapma. tek ingilizce. çöp ediceksin domaini he :)
-
Yahu Root B benim ENG nafile :( adamlara yarim yamalak yazacam bir sey olmuyacak :)
Bak aslinda bu domaini themeforestten esinlenerek aldim amk :)
Simdi dusunuyorum da oyle mi yapsam ne :0
Valla abi adamlar para basiyorlar eger gercekten o 300.000 dolarlar dogruysa :)