Hacker Adamın 6 Haneli ICQ"Su Olur
-
vaktiyle bi çılgınlık vardı bu konuda.. ama 6 haneli icq uinim olmadığı için hiç kendimi hacker gibi hissetmedim.. inanır mısınız icq kullanasım bile gelmiyo :D belki bi 6 haneli icq uinim olsa, türkiye için çok iyi şeyler yapabilcem.. belki bu yeteneğimi açığa çıkartacak şey bir icq uininde yatıyo..
ömür billah 6 haneli icq uinim olmadı.. parası neyse veririz kardeşim yok mu 2 tane? :) kimisinde 50 60 tane falan oluyo.. serin bakam bohçayı bi görelim ne var ne yok :) en az iki tane yoksa yok deyin. bi bana bide yiğene :D
bu foruma cevap verme şartları ekte ilişiktir
2+ tane 6 haneli icq uinine sahip olmak ve bunun yanında "al abi senden kıymetli mi" diyebilecek kadar mentalite ve özgüven sahibi olmak...
-
hacı vallah a olsa tükan senin
-
mauhahah abi ben icqyla büyüdüm desem yeridir :D ne icqlar geldi geçti 4 tane 5 haneli vsvs icq dahi açmıyorum dağıttım çoğunu eşe dosta , ama soruştursam bulurum gene :) istediğin 2 tane icq olsun :) geçerim irtibata
-
Valla hane tek olunca hakkım yok ama o işlere bakan adamdan dolayı yazıyorum..
Benim icq 702720 ama en son ne zaman girdim bilmiom...
Decaya sor, türkiyede 6 ve 5 haneli icqnun piri decadır gelsin yazar zaten ama bitti icq artık :)
-
326013084 icq numaram ve hiç komplekse girmedim :D
-
bendede yok :D
-
8 haneli uyarsa verim:)
-
833549 yillar once decadan almistim bunu :) 2-3senedir girmiyorum ne alemde bilmiyorum :)
-
DecaMeroN bunu yazdı:
mauhahah abi ben icqyla büyüdüm desem yeridir :D ne icqlar geldi geçti 4 tane 5 haneli vsvs icq dahi açmıyorum dağıttım çoğunu eşe dosta , ama soruştursam bulurum gene :) istediğin 2 tane icq olsun :) geçerim irtibata
4 tane 5 tane haneliler de varsa 6 haneli bulcam diye kasmana gerek yok.. 4le de idare edebilirim :D -
77888889 bu 7891925 ikisi benimdi 6 haneliler serisi varıdı unuttum
-
ahh ah :) 4 sene oldu galiba, bende martyn den istemiştim,aynı burukluk bende de vardı :) oda bi arkadaşına demişti o vermişti bana 6 haneli icq, sonra 10-15 tane 7 li ve 8 li sağlam numaralar hackledim xxxyzzz fln gibi tarih oldu ama şimdi ...