Hacker Adamın 6 Haneli ICQ"Su Olur
-
Evet ya o dönem neydi 6 hane manyaklıktı tam r3x dönemi :)
Ben hiç takıntı yapmadım 9 haneli babalar gibiydi..
-
hoca cevap yazma işine kota koymuşun ama...söylediğin kirterlere uymamaklar beraber yazasım geldi :p
bende 'neydi o günler bea' demeden duramicam. hep daha küçüğüne koşuyoduk. şimdi de var bi dene eskilerden yadigar 205018.
-
ben zamanında birine para vermiştim mal gibi 6 haneli garizma diye :) sonra yediğim kazığın acısı epey dinmemişti
-
Çok kötü duygu sömürüsü olmuş lem burda :) Bende 10-15 tane pm siz vardı, az önce baktım , hepsi gitmiş a.q :( Şansına küs...
-
icq'm war mı ki 6 hanesini şeetcem :D kaldı ki heykır mıyık
-
valla 2 3 tanemi ne vardı birini jeruya vermiştim sahibi geri almıştı :D sonra tekrar verdim jeruya sonra tekrar sahibi geri aldı :D bi tane daha almıştım onu sonra sahibine ben geri verdim ağladı diye :D 1 dene daha vardı onuda birine hediye ettim kendim kullandımmı valla kullanmadım 9 hanelim var halende varlığını sürdürmekte severimde keretayı boş iş icq
-
kanicq aldım ama hiç kullanmadım :D
yani 5 haneli 9 haneli 1123 haneli farketmez numara numaradır
kendini konplexe sokma kardeşim
-
deca benide biliyon bendezamanında güzel icq lar kullandım :)
vayy be şimdi eskileri hatırladımda güzel günlerdii hava aatardım aratın olum mail imi flan derdim :)
bi yığın 6 lı çıkardı..şimdi sadece özel anlamı olan 222133 duruyo onada senede bir giriyorum.. :(
-
1545365 7 lı var ıdı :D ne oldu bılmıyorum artık ICQ ya bıle gıremıyorum unuttum : )
-
Barthez hojam PM e bakiver (:
beğenirsin umarım 535495 beğenmezsen haber yolla :p kaptı diğerini ismi lazım olmayan biri:p