Hacker Kısafilmi İçin Ubuntu Teknoloji Teması İstek !
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Hacker filmi çekecek ama linux bilgisi olmayan bir yönetmen, fikir danışmanı, proje sorumlusu, senaryo uzmanı ya da her ne isen,
Polisiye yazarlar g3 söküp takabiliyor, korku filmi senaristleri vampirlerle muhabbet edebiliyor, belgesel kameramanları dala kuyruklarıyla tutunup ağaçtan sarkabiliyor çünkü evet.
Adam yardım istiyor sen ne diyorsun hocam..
izzmarit tarafından 16/Kas/12 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Hacker filmi çekecek ama linux bilgisi olmayan bir yönetmen, fikir danışmanı, proje sorumlusu, senaryo uzmanı ya da her ne isen,
Polisiye yazarlar g3 söküp takabiliyor, korku filmi senaristleri vampirlerle muhabbet edebiliyor, belgesel kameramanları dala kuyruklarıyla tutunup ağaçtan sarkabiliyor çünkü evet.
diplomasında ismi soyismi değilde
tahribat.com yazsa yeridir
http://www.tahribat.com/Search.Asp?Murit=Hakkinen
-
wert bunu yazdıizzmarit bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
diplomasında ismi soyismi değilde
tahribat.com yazsa yeridir
http://www.tahribat.com/Search.Asp?Murit=Hakkinen
:D sen de haksız değilmişsin..
-
Ben After Effects kullanıyorum filmlerde efekt işinden sorumluyum. aynı zamanda yöneticemde. İnsanlara bilgiler gece uykusunda aniden girmiyor beynine. tahribat.com gibi bir nimete sahibim çok şükür ve burdan ne öğrenirsem kar bnm için. her yardım aldıgımda bi şeyler öğreniyorum. kendimi geliştirmeye calışıyorum ama oturup google dan saatlerce arama tarama yapacak vaktim yok. okudugum bölüm rts bende hem okuyup hemde televizyonda çalışıyorum boş zamanım çok yok.
aynı zamanda hikaye basit bir hacker dalaşması değil daha derin. ben işin o kısmına derin kısmına ağırlık vericem vermek istediğim mesaj çok farklı olacak. filmde bi kaç defa bilgisayar görüntüsü olacak win 7 de not defterinden kodları göstermek istemiyorum.
film için bir hastanenin server odası kullanılacak izin alındı.
ayrıca yardım istemek suç mu arkadaslar.
bulundugum cevrede bu işlerle ugrasmıs biri yok danışman bulamadım kendim çabalıyorum.
saygılar.
-
izzmarit bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Uhh... Headshot!
-
-
bu siteden de yararlanabilirsin, klavyeye dokun yeter :D
-
nolanded bunu yazdı
bu siteden de yararlanabilirsin, klavyeye dokun yeter :D
İyimiş bu :D F11 yapmayı unutmayın =)
-
Kimse BackTrack ten bahsetmemiş ben hatırlatayım bari. Bunu kurun en azından bilenler gördüğünde gülümsemezler. Sonuçta hack sistemi...
-
Bu postu ubuntu üzerinden atıyorum. Bu adı geçen Ubuntu Beryl Matrix Theme nerden bulunup indirilir?