folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Hacker Kısafilmi İçin Ubuntu Teknoloji Teması İstek !

Hacker Kısafilmi İçin Ubuntu Teknoloji Teması İstek !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    wikwik bunu yazdı

Kimse BackTrack ten bahsetmemiş ben hatırlatayım bari. Bunu kurun en azından bilenler gördüğünde gülümsemezler. Sonuçta hack sistemi...

aynen geçen bi yabancı dizi de görmüştüm adamlar bildiğin ubuntuya tema yüklemişler :) monitörü çok az göstermesine rağmen dikkatimi çekmişti.
    gelçi hack yapan için işletim sisteminin önemi yok. bence windows altında arkadaşın verdiği linki tam ekranda aç. Bir iki tanede kod kısmı boş yapmacıktan program derle vb6 da. hatta o siteyide vb6 da derlediğin dandik tarayıcıda açtır tamamdır.

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ubuntuya çakma hacker taması yerine direk hacker ve ağ donanımları için olan backtrack kullansanıza.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    wikwik bunu yazdı

Kimse BackTrack ten bahsetmemiş ben hatırlatayım bari. Bunu kurun en azından bilenler gördüğünde gülümsemezler. Sonuçta hack sistemi...

hocam hiç tecrübesi yoksa problem çıkabilir. Ubuntu bazı donanımlarda sorun çıkartmıştı. Çözülmeyecek birşey değil ama yinede problem.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    wikwik bunu yazdı

hocam hiç tecrübesi yoksa problem çıkabilir. Ubuntu bazı donanımlarda sorun çıkartmıştı. Çözülmeyecek birşey değil ama yinede problem.

ubuntu ve backtrack i hiç denemedim. bugun aksam ubutuyu kuracağım sonra berly temasını. bazı deneme çekimleri yapacağım. istediğimi elde edersem backtrack e gerek kalmaz belki ama onuda biraz acarsanız sevinirim bende netten arastıracağım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bi kaça arkadasa pm attım ama burdanda söyleyim madm her konuda tbt ye sordugum için rahatsız olunuyor bana yardımcı olmak için danışman olabilecek ? hack konusunda..

olursa çok sevinirim.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    wikwik bunu yazdı

milenyum serisinde tüm hack işlemleri mac üzerinden yapılıyordu zumsuk izledindimi tam senlik :)

Toplam Hit: 4450 Toplam Mesaj: 27