Hacker Ustası İle (Sözde)Kurban Arasındaki Konusma...
-
gerizekalıya bak yaff mal ahauh
-
:)))))))))
Adamla iyi daşşak geçmişssin :) okumasın bu yazıları seni haykerlermi , haycklermi, yoksa şişlermi ( neyle şişlerse artık ona kalmiş ) Bilmem :)))
-
kocaeli gölcük :D bana çok yakınmış lamer =)
ayrıca kendi posta kodunu yanlış vermiş :F -
yeter garii bende hacker olacam msn patlatcam bu ne yaw kolaymış bu hackerlık söle lan gizli sorunu haa tmm
msn hacked :)))))))))
bende senelerdir bu hackerlar baya bişe bilio sanırdım yaww :P
-
mübarek ramazan bozacam aazımı amk :D
-
bununkadar salak biri daha görülmedi
-
Mal ak :D
-
bende hacker_baba ya sesleniyorum bende heykırolmak istiyorum http://www.hackturkiye.com/ sitesini heklemek istiyorum msn leri atom bobası gibi batlatmak istiyorum :DDDDDDDDd
yav iki msn patlatıyorlar heykır oldum diye geçiniyorlar bağzılarıda netin canına okuyorla hala oğreniyorum diyorlar bu ne biçim şey bole yoksa msn hacklemek pardon patatmak dahamı zor a.Q
-
bizim de bi mal var, kendisi kuzenim olur. bi kod bulmuş, kişisel iletine geçince msn kapanıyor hata kodu veroyrmuş, durmadan bana yolluyor. kopyala diye ben de yedim sanki.
bikaç kişininkini kapattırmış, kendine hacker diyor. daha bir de hacked HaYaLet 'miş, ünvanı bile var adamın :D
-
haydaa lutfeb arakadasım kınıyorum senı...msn patlatmanın yırtıp çizmenın ne zor ıs oldugnu bılmıyorsun konusma bı daha kınıyorum senı kesınlıklıkle..!..en az 2 yılını vermen lazım msn bole 9.9 şidetınde patşatmak ıcıxn msn lerı...lutfen yıgıdı oldur hakkını yeme.. :D:D:D:D