Hacker Ustası İle (Sözde)Kurban Arasındaki Konusma...
-
MySteryHunter bunu yazdı:
-----------------------------
Abeeee Beni Seeek
Banada Öğret Abeeee Heykırlamayı
Abeyyy Sesimi Duy Abeyyy
GöLCüK'ten He Bana Da Yakınmış .. Kimmiş La Bu Bilen Varsa Sölesin ..
-----------------------------
bu mal ı camfroga(nadıren takılırm) bir arkadaş için gırmıdstım baktım aha bı heykır dedım kesın bızım buyk hackerlerdendır bı dalga gecek dedım...ama onu tekrar bulurum sanırm...bu sefer bır kız haykır ogrencısı ayagıyla gıder onun fotosunu adı soyadını ve bılgılerınıde getıırm..ayrıca yenı bı heykır ogrencı ve heykır ustası muhabbetıyle tekrar bırlıkte oluruz sanırım....:D:D:D -
hakkari de bir magaraya nyapılan operasyonda, 15 terorist sag olarak ele gecirildi, bunların yanında 30 adet tufek ve 19 adet patlamaya hazır msn yakalandı :|
-
kehom msn de de dedigim gibi manyaqsın olem :D:D::D:D:D:D
böle xırplarda hep seni buluyor ama tam adamına gelmiş bu hackerbaba:D:D::D
-
Veeee buyuk ustad...heykır kralı...msn imha uzmanı...heykırlar heykrı HACKER_BABA.... evet onu sızlerle bulusturduk sayın hacker_baba hayranları... buyuk bulusma işte... :D:D:
Hacker_BABA
Adı : bilal
Soyadı :genç
İL :kocaeli/golcük
Baba adı : (fazla özele kaçmasın die silinmiştir..)
Anne adı : (fazla özele kaçmasın die silinmiştir..)
İş : Dış cephe kaplama
Hack yetenekleri: Msn imha uzmanı,Msn dondurma uzmanı.birde virus yazar/çizerdır kendisi... :D
ve en guzel yere geldik msn adresi : m__matrax__x@hotmail.com :D:D:D:Dve buda hacker_baba severlere surprizim.... işte buyuk usta nın fotografı...
----> http://img443.imageshack.us/my.php?image=hackerbabauv0.jpgNot: ayrıca vıdeo kaydıda bulunmaktadır ozel ıstek olursa vıdeo kaydı ve bu bılgılerı calma esnasında gecen konusmalarımızıda verebılırım...:D
-
hacker babayı da tanımış olduk :D
-
kendüsü iskopicx in veliahdı dır...hack alemine duyrula :D
-
Vay aq. yarıldım a.q tum yazıları okudum ben hayatı omrumde bole birseyle ilk defa karsılasıyorum a.q yooooo ianamam abi bune yaaa :))))))) uehuehueheuheu
-
haykır baba yıda tanıdık oleeey .d
-
tam karizmaymışş :):):)
-
nerden buluyosunuz böyle malları banada yönlendırın varsa :D:D geçen günde bana rastladı bitane passport.net ten e-postası doğrulanmamış @fbi.gov uzantılı mailiyle ekledı benı ve ben fbi dan hacker ım vs vs yerlere yattım gülmekten ama en çok
patlarken çok ses çıkıyomu buraya koptum hacı :D