Hackercamp ‘15 - Üniversite Temsilcileri Arıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Atatürk Üniversitesindeyim ben de. Ama hiç öyle bilgisayar bölümlerinden arkadaşım falan da yok ki ayarlayayım birşeyler hocam. Yol masrafı falan karşılanır onlar sorun değil de bunun için üniden izin almak, sınıf almak falan sıkıntı olacak biraz.

Ataüni için ismim aklında bulunsun olumlu sonuç alırsam dönüş yaparım hocam. Dönüş yapmazsam zaten olumsuz cevap almış ve unutmuşumdur.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MadJack
    MadJack's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

Atatürk Üniversitesindeyim ben de. Ama hiç öyle bilgisayar bölümlerinden arkadaşım falan da yok ki ayarlayayım birşeyler hocam. Yol masrafı falan karşılanır onlar sorun değil de bunun için üniden izin almak, sınıf almak falan sıkıntı olacak biraz.

Ataüni için ismim aklında bulunsun olumlu sonuç alırsam dönüş yaparım hocam. Dönüş yapmazsam zaten olumsuz cevap almış ve unutmuşumdur.

hocam sen öğrenci toplayabilirsen ben üniversite için bişeyler yapabilirim.

Everyone sees just what they want to see.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

hocam sitede bir sorun çıktı sanırım açamıyorum 

edit : düzeldi, amk tam kurula sunduğum zaman gitti site mevzuya bak ya :D

Jilet_Boris tarafından 15/Oca/15 02:09 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    mfe25 bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

hocam sen öğrenci toplayabilirsen ben üniversite için bişeyler yapabilirim.

40 kişi mi lazım totalde hocam ? Ve katılımcılarda ne gibi şartlar arıyorsunuz mesela bu konular hakkında hiçbirşey bilmeyen adam gelip katılsın mı yoksa aradığınız emelde hangi bilgilere sahip olsun ?

Özelden yazarsan daha çabuk haberim olur bu sabah veya öğleden sonra cevabına göre üniye gidip adam toplamaya başlarım.

Edit. Adam toplamaya :D Neyse düzeltmiyorum orayı öyle kalsın kavgaya adam toplar gibi :))

DadasAdam tarafından 15/Oca/15 02:10 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@Daft

mümkün mertebe temel bilgisi olan kisileri almaya calısacagız, cünkü zaman zaten kısıtlı oldugu icin, temel egitime girmeyi planlamıyoruz. yine de linux tarafı icin söyleyeyim, ufak bir ihtimal de olsa hızlıca bir temel verebilirim istekte bulunan katılımcıların seviyesine göre.

@swalker

mfe25 cevaplamıs, su an icin konsepti bu sekilde düsünüyoruz. büyük salona gerek yok, kücük sınıf isimizi görecektir.

@EnesErgun

haber bekliyorum.

@T3SL4

tesekkürler.

@OdiN

ilk mesajda da belirttigim gibi, sadece yol masraflarının karsılanmasını bekliyoruz.

@yalnizturk

egitimleri ücretsiz veriyoruz, sadece yol giderlerinin karsılanmasını bekliyoruz.

@DadasAdam

atatürk üniversitesi'nin ögrenci sayısı fazladır. böyle bir etkinlige sıcak bakacaklarını tahmin ediyorum, bilmiyorum bu zamana kadar bilgi güvenligi üzerine kac etkinlik yapıldı orada ama sormanda fayda var hocam.

hicbir bilgisi olmayan kisileri pek hedeflemiyoruz ancak cogunlugun temel bilgisi yoksa, tabi ki buna göre veririz biz de egitimi. atıyorum 50 kisi basvurdu da bunların 35'inin linux, windows server yönetimi bilgisi yoksa, pentest egitiminde sıkıntı yasamamaları icin, bir temel verebiliriz.

@Jilet_Boris

arada olur öyle, kısa süreli gitti geldi :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

hocam bi fırat üniversitesi için kulüplerle iletişime geçeyim.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilk yeri ve tarihi belirledik.

21-22 Şubat'ta Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeyiz, orada olan müridler varsa bekleriz.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu konu normalde ücüncü sayfadaydı ama son olaydaki silinme burayı da vurmus demek ki.

19 mayıs üniversitesi'ndeki hacker camp etkinligini dün sonlandırdık, gayet güzel gecti.

gelen taleplere göre takvimimizi olusturmaya devam ediyoruz, bilginize arkadaslar.

http://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/Samsun-Haberleri/omu-de-siber-guvenlik-kampi_100177

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hocam uluslararsı kıbrıs ünv. için görüşeyim bölüm başkanımla.

ingilizce verebilir misiniz bu semineri ? çünkü yabancı öğrenciler de var

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
Toplam Hit: 2744 Toplam Mesaj: 20