Hackercamp ‘15 - Üniversite Temsilcileri Arıyoruz
-
Atatürk Üniversitesindeyim ben de. Ama hiç öyle bilgisayar bölümlerinden arkadaşım falan da yok ki ayarlayayım birşeyler hocam. Yol masrafı falan karşılanır onlar sorun değil de bunun için üniden izin almak, sınıf almak falan sıkıntı olacak biraz.
Ataüni için ismim aklında bulunsun olumlu sonuç alırsam dönüş yaparım hocam. Dönüş yapmazsam zaten olumsuz cevap almış ve unutmuşumdur.
-
DadasAdam bunu yazdı
Atatürk Üniversitesindeyim ben de. Ama hiç öyle bilgisayar bölümlerinden arkadaşım falan da yok ki ayarlayayım birşeyler hocam. Yol masrafı falan karşılanır onlar sorun değil de bunun için üniden izin almak, sınıf almak falan sıkıntı olacak biraz.
Ataüni için ismim aklında bulunsun olumlu sonuç alırsam dönüş yaparım hocam. Dönüş yapmazsam zaten olumsuz cevap almış ve unutmuşumdur.
hocam sen öğrenci toplayabilirsen ben üniversite için bişeyler yapabilirim.
-
hocam sitede bir sorun çıktı sanırım açamıyorum
edit : düzeldi, amk tam kurula sunduğum zaman gitti site mevzuya bak ya :D
Jilet_Boris tarafından 15/Oca/15 02:09 tarihinde düzenlenmiştir -
mfe25 bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
hocam sen öğrenci toplayabilirsen ben üniversite için bişeyler yapabilirim.
40 kişi mi lazım totalde hocam ? Ve katılımcılarda ne gibi şartlar arıyorsunuz mesela bu konular hakkında hiçbirşey bilmeyen adam gelip katılsın mı yoksa aradığınız emelde hangi bilgilere sahip olsun ?
Özelden yazarsan daha çabuk haberim olur bu sabah veya öğleden sonra cevabına göre üniye gidip adam toplamaya başlarım.
Edit. Adam toplamaya :D Neyse düzeltmiyorum orayı öyle kalsın kavgaya adam toplar gibi :))
DadasAdam tarafından 15/Oca/15 02:10 tarihinde düzenlenmiştir -
@Daft
mümkün mertebe temel bilgisi olan kisileri almaya calısacagız, cünkü zaman zaten kısıtlı oldugu icin, temel egitime girmeyi planlamıyoruz. yine de linux tarafı icin söyleyeyim, ufak bir ihtimal de olsa hızlıca bir temel verebilirim istekte bulunan katılımcıların seviyesine göre.
@swalker
mfe25 cevaplamıs, su an icin konsepti bu sekilde düsünüyoruz. büyük salona gerek yok, kücük sınıf isimizi görecektir.
@EnesErgun
haber bekliyorum.
@T3SL4
tesekkürler.
@OdiN
ilk mesajda da belirttigim gibi, sadece yol masraflarının karsılanmasını bekliyoruz.
@yalnizturk
egitimleri ücretsiz veriyoruz, sadece yol giderlerinin karsılanmasını bekliyoruz.
@DadasAdam
atatürk üniversitesi'nin ögrenci sayısı fazladır. böyle bir etkinlige sıcak bakacaklarını tahmin ediyorum, bilmiyorum bu zamana kadar bilgi güvenligi üzerine kac etkinlik yapıldı orada ama sormanda fayda var hocam.
hicbir bilgisi olmayan kisileri pek hedeflemiyoruz ancak cogunlugun temel bilgisi yoksa, tabi ki buna göre veririz biz de egitimi. atıyorum 50 kisi basvurdu da bunların 35'inin linux, windows server yönetimi bilgisi yoksa, pentest egitiminde sıkıntı yasamamaları icin, bir temel verebiliriz.
@Jilet_Boris
arada olur öyle, kısa süreli gitti geldi :)
-
hocam bi fırat üniversitesi için kulüplerle iletişime geçeyim.
-
ilk yeri ve tarihi belirledik.
21-22 Şubat'ta Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeyiz, orada olan müridler varsa bekleriz.
-
bu konu normalde ücüncü sayfadaydı ama son olaydaki silinme burayı da vurmus demek ki.
19 mayıs üniversitesi'ndeki hacker camp etkinligini dün sonlandırdık, gayet güzel gecti.
gelen taleplere göre takvimimizi olusturmaya devam ediyoruz, bilginize arkadaslar.
http://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/Samsun-Haberleri/omu-de-siber-guvenlik-kampi_100177
-
hocam uluslararsı kıbrıs ünv. için görüşeyim bölüm başkanımla.
ingilizce verebilir misiniz bu semineri ? çünkü yabancı öğrenciler de var