Hackhellin Adminin Web Sitesi
-
siteyi gordum daha once interaktif cv dıye aratırsanız bulursunuz resume da olabilir.
-
ben böyle siteleri seviyorum.
aslında hem cv hem böyle eğilenceli birşey hoş olmuş.
ben bir siteye girmiştim buna benzer hitnli birinin sitesiydi sanırsam. çok süperdi oradaki bir yazı hala aklımda
matrix gibi gelip gidiyordu. yani daha yaratıcı şeyler var. ama daha iyisini yapana kadar takdir etmek lazım.
hazır sitelere hep önyargılıydım çaylaklar kullanır sanırdım
ama şimdi bakıyorumda adam profesyonelim diyor hazır site kullanıyor. demekkki yanlış düşünmüşüm
denemek farz oldu :)
joomla drupal dediğiniz şeymi bunlar
futurist tarafından 02/Oca/15 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdı
ben böyle siteleri seviyorum.
aslında hem cv hem böyle eğilenceli birşey hoş olmuş.
ben bir siteye girmiştim buna benzer hitnli birinin sitesiydi sanırsam. çok süperdi oradaki bir yazı hala aklımda
matrix gibi gelip gidiyordu. yani daha yaratıcı şeyler var. ama daha iyisini yapana kadar takdir etmek lazım.
hazır sitelere hep önyargılıydım çaylaklar kullanır sanırdım
ama şimdi bakıyorumda adam profesyonelim diyor hazır site kullanıyor. demekkki yanlış düşünmüşüm
denemek farz oldu :)
joomla drupal dediğiniz şeymi bunlar
bu adamın sitesi 2 side değil.
-
nasıl kendilerine yakıştırıyorlar böyle çalıntı işleri anlamıyorum, nasıl bir ironidir ki adam uzmanlık alanı bölümünü hiç editlemiş bile. Ayıp ya. Düzenleme olayının bu kadar yaygın olması benim canımı çok sıkıyor, düzenlemeyi siktir et artık özgün tasarımlardan bile bıktım heryerde bootstrap amk.
kvasir tarafından 02/Oca/15 16:30 tarihinde düzenlenmiştir -
kvasir bunu yazdı
nasıl kendilerine yakıştırıyorlar böyle çalıntı işleri anlamıyorum, nasıl bir ironidir ki adam uzmanlık alanı bölümünü hiç editlemiş bile. Ayıp ya. Düzenleme olayının bu kadar yaygın olması benim canımı çok sıkıyor, düzenlemeyi siktir et artık özgün tasarımlardan bile bıktım heryerde bootstrap amk.
http://www.rleonardi.com/tutorial/design-portfolio/
portfolio kısmını burda public etmiş .. resume kısmını bilmiyorum
-
hocu bootstrap normal bir şey yav. özgün tasarıma uğraşılmayacak basit işlerde bootstrap rlz yani.
-
anarsistherif bunu yazdı
hocu bootstrap normal bir şey yav. özgün tasarıma uğraşılmayacak basit işlerde bootstrap rlz yani.
her bok rahatça desteklesin diye kurulan yapıları sevmiyorum ben, bootstrap yüzünden bütün internet siteleri aynılaştı, mis gibi resize fonksiyonları var diye götü dayadılar ona hiç özgün bir halt görmüyorum her yer aynı amk.
-
Çok eskidi bunlar, modası geçti, ayrıca arak.