Hackle İstersen.!
-
hacked by MSTNG1 helal adamıma girmiş dağıtmış çıkmış be ne MSTNG1 miş ha adam
-
Fazla kurcalamayın a.q bu bizim arkadasım sitesi yazıktır...
-
http://weblebinet.com/odev-sitesi/ hacked :D
-
MSTNG1
kesin shell le yapmıs :D
-
iyi eğlendinizmi bari :)) ulan geliştirin kendinizi istee :)))
-
Boş Forum Konuları Açıpta Asabımı Bozmayın..!
-
ula hiç bu kadar gülmedim beee...... bi sitenin admin kp sine girdim ama hackleyemiyomrum :D bi hacker arkadaş war ona diym nasıl hacklicem... şifreyi biliyom dedim bana diyo benlen alay etme :D diyo codex diyo o ne dedim yaw dur benlen kafa bulma diyo bana index in warmı yok walla :D hiç olmadı dedim :d adam engelledi :D
-
mustang1 buda bi video nun ismini mustang1 by hacked yazmş :D:D:D:D:D:D............................................
-
RemotE bunu yazdı:
-----------------------------Boş Forum Konuları Açıpta Asabımı Bozmayın..!
-----------------------------
sana gerekeni soledim msn de.. -
Cok Özür Diliyorum Bazıları Tarafından Bu Gözde Gosterisi Olarak Algılanmıs Ama Alakası Yok Benim Ole Bir İddam Yok Bilgimde Yok Bir de konunun yanlıs yerde acıldıgını idda eden admine sorarım bu hack konusumu sence hacklemismiyim sanki ben genele actım cunku bu paylasım genelde de paylasmak istediginiz hersey yazıyor once mod oldugun sitenin icerihini kontrol et bu hack konusu degil bir paylasımdı işin dogrusu karıstırdım karıstırdım canım sıkıldı baskaları yapsın dedim sifreleri elime gecirme yontemimde keyloger dırr hackle alakası yok bence mal san yersin vede bole olurr nese yanlıssım varsa ozurdilerim ama murvid lerden.!