folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hackle İstersen.!

Hackle İstersen.!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek
    ya tamam da bu nasıl admin kp nasıl hackleyecem yaw bunu :D ... içinde sadece düzenleme yapabiliyorsun deli olacam yaf :D .... biri yardım etsin de ilk sitemi hacklim :P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar şifreyi veren arkadaşımız ii etti bende içindekileri değiştirdim yani ben yaptım ama admin şifresini deiştiremedim itiraf ediyom MSTNG1 benim zati ismlerde benzerlik yokmu inanmıyosanız resimlerini atam ama şifreyi diştiremedim ona yanarım. 

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    mustang1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya arkadaşlar şifreyi veren arkadaşımız ii etti bende içindekileri değiştirdim yani ben yaptım ama admin şifresini deiştiremedim itiraf ediyom MSTNG1 benim zati ismlerde benzerlik yokmu inanmıyosanız resimlerini atam ama şifreyi diştiremedim ona yanarım. 
    -----------------------------
    ama şifreyi diştiremedim ona yanarım. :)))) eueueh

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Wlla böle bi bölüm açalım herkes açık admin şifrelerini felan yazsın :D:D:D isteyen istediği haltı yesin :D:D:D:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek
    işte bende ona yanarım deiştirseydim siteyi karıştırıyodumm tam buldum şifreyi deiştirmeyi ama müdahale geldi yazdıklarım silindi napak başka bir sefere inşallah :)

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
Toplam Hit: 4244 Toplam Mesaj: 26