Hacklendim ? Ne Yapmam Gerek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

selamun aleyküm ;

öncelikle hayırlı sabahlar bu adamın benimle ne alıp veremediği var bi türlü çözemedim sabahdan beri benle uğraşıyor bilgim de yok

durmadan tehtita

10 dk öncesi konuşmalar böyle açık resimde bilgiler verdim yasak ise konu silinsin baştan yüklerim

http://img.webme.com/pic/g/gurk4n/resim1.jpg

gürkan benim konuşmada

herif site bilgileri elimde diyor kapatıcak veya başka bişi yapıcak diye hiç bir cevap veremiyorum ne yapmam gerekir.

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

2 ci resmi yüklemişim pardon

http://img.webme.com/pic/g/gurk4n/resim2.jpg

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yiğen falan demiş, ezeli çok mu izliyor bi sor merak ettim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Daha önce de söylediğim gibi:

- Hostu değiştirmek.

Eğer olmuyorsa:

1. Cpanel şifrenizi değiştirin. Mümkünse kullanıcı adını da.

2. Yeni bir mysql kullanıcı adı ve şifre oluşturun. Eskisinin veritabanı yetkilerini kaldırın.

3. Config dosyanızı zend ile şifreleyin.

O arkadaş bir sitede yetkiliyse bana o site adresini ve kişinin msn adresini özel mesajla gönderin önce dalga geçelim sonra sitesini dövelim.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

derdi ne acaba :) güvenliğinden eminsen dik kafalı ol zaten 1 index bişicik olmaz :)  yok değilsen köprüyü geçene kadar dayı de :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Havlayan köpek ısırmaz 

sen Mukanın dediği ilk 3 maddeyi ne olur ne olmaz yap  yedeiğini filan iyicene al hacklenirsen bu sefer de ya hostundan ya da  trojan yemişsindir.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

hocam birde şimdi bişi öğrendim artık neyse o

''Qares'' bir üyeyi süper moderatör yaptım yani bütün işi yapan bu herif şimdi banladım

acaba moderatör diye yapabilirmi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Mukan bunu yazdı:
    -----------------------------

Daha önce de söylediğim gibi:

- Hostu değiştirmek.

Eğer olmuyorsa:

1. Cpanel şifrenizi değiştirin. Mümkünse kullanıcı adını da.

2. Yeni bir mysql kullanıcı adı ve şifre oluşturun. Eskisinin veritabanı yetkilerini kaldırın.

3. Config dosyanızı zend ile şifreleyin.

O arkadaş bir sitede yetkiliyse bana o site adresini ve kişinin msn adresini özel mesajla gönderin önce dalga geçelim sonra sitesini dövelim.

bu aklımda hocam yarın arkadaşa ilk işim bunu yaptırmak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Mod'a değil sunucuya bakın bence. Veritabanınıza yönlendirme kodu eklenmiş. Shell kokusu rahat alınıyor.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

Mukan bunu yazdı:

Mod'a değil sunucuya bakın bence. Veritabanınıza yönlendirme kodu eklenmiş. Shell kokusu rahat alınıyor.

doğru yorumlamış mod u sittir et 

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Profil resmi geyşa mı :S

Toplam Hit: 3015 Toplam Mesaj: 18