Hacklendim ? Ne Yapmam Gerek
-
selamun aleyküm ;
öncelikle hayırlı sabahlar bu adamın benimle ne alıp veremediği var bi türlü çözemedim sabahdan beri benle uğraşıyor bilgim de yok
durmadan tehtita
10 dk öncesi konuşmalar böyle açık resimde bilgiler verdim yasak ise konu silinsin baştan yüklerim

gürkan benim konuşmada
herif site bilgileri elimde diyor kapatıcak veya başka bişi yapıcak diye hiç bir cevap veremiyorum ne yapmam gerekir.
-
2 ci resmi yüklemişim pardon

-
yiğen falan demiş, ezeli çok mu izliyor bi sor merak ettim.
-
Daha önce de söylediğim gibi:
- Hostu değiştirmek.
Eğer olmuyorsa:
1. Cpanel şifrenizi değiştirin. Mümkünse kullanıcı adını da.
2. Yeni bir mysql kullanıcı adı ve şifre oluşturun. Eskisinin veritabanı yetkilerini kaldırın.
3. Config dosyanızı zend ile şifreleyin.
O arkadaş bir sitede yetkiliyse bana o site adresini ve kişinin msn adresini özel mesajla gönderin önce dalga geçelim sonra sitesini dövelim.
-
derdi ne acaba :) güvenliğinden eminsen dik kafalı ol zaten 1 index bişicik olmaz :) yok değilsen köprüyü geçene kadar dayı de :)
-
Havlayan köpek ısırmaz
sen Mukanın dediği ilk 3 maddeyi ne olur ne olmaz yap yedeiğini filan iyicene al hacklenirsen bu sefer de ya hostundan ya da trojan yemişsindir. -
hocam birde şimdi bişi öğrendim artık neyse o
''Qares'' bir üyeyi süper moderatör yaptım yani bütün işi yapan bu herif şimdi banladım
acaba moderatör diye yapabilirmi
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
Daha önce de söylediğim gibi:
- Hostu değiştirmek.
Eğer olmuyorsa:
1. Cpanel şifrenizi değiştirin. Mümkünse kullanıcı adını da.
2. Yeni bir mysql kullanıcı adı ve şifre oluşturun. Eskisinin veritabanı yetkilerini kaldırın.
3. Config dosyanızı zend ile şifreleyin.
O arkadaş bir sitede yetkiliyse bana o site adresini ve kişinin msn adresini özel mesajla gönderin önce dalga geçelim sonra sitesini dövelim.
-----------------------------bu aklımda hocam yarın arkadaşa ilk işim bunu yaptırmak
-
Mod'a değil sunucuya bakın bence. Veritabanınıza yönlendirme kodu eklenmiş. Shell kokusu rahat alınıyor.
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
Mod'a değil sunucuya bakın bence. Veritabanınıza yönlendirme kodu eklenmiş. Shell kokusu rahat alınıyor.
-----------------------------doğru yorumlamış mod u sittir et
-
Profil resmi geyşa mı :S