Hacklendim ? Ne Yapmam Gerek
-
İlgili kişiyle görüştüm. Açıkları size söylediğini söyledi. Tehdit ve küfür ettiğinizi de... Bu durumda adil olması açısından konuya müdahil olmuyorum.
-
oha 350 tekil hit hedefi :l adam adsense premium olur valla helal olsun hehehehe :D
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
İlgili kişiyle görüştüm. Açıkları size söylediğini söyledi. Tehdit ve küfür ettiğinizi de... Bu durumda adil olması açısından konuya müdahil olmuyorum.
-----------------------------yok hocam ne küfürü doğru düzgün cevap bile veremedim isterseniz tüm konuşma görüntülerini çıkartayım açık falanda söylediği yok sadece rütbelerden kaynaklayor dedi sabah
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
oha 350 tekil hit hedefi :l adam adsense premium olur valla helal olsun hehehehe :D
-----------------------------muhahah ezikliğini belli ediyo zaten
hoca açık sunucuda sunucuyu değiştir bi sikim yapamaz
-
Trzes bunu yazdı:
Mukan bunu yazdı:
Daha önce de söylediğim gibi:
- Hostu değiştirmek.
Eğer olmuyorsa:
1. Cpanel şifrenizi değiştirin. Mümkünse kullanıcı adını da.
2. Yeni bir mysql kullanıcı adı ve şifre oluşturun. Eskisinin veritabanı yetkilerini kaldırın.
3. Config dosyanızı zend ile şifreleyin.
O arkadaş bir sitede yetkiliyse bana o site adresini ve kişinin msn adresini özel mesajla gönderin önce dalga geçelim sonra sitesini dövelim.
-----------------------------BUNU YAPARKEN PS DE KEYLOGGER OLMADIĞINA EMİN OL AKSİ TAKTİRDE Bİ ŞEY DEĞİŞMEZ O ADAMIN HTML Yİ BİLDİĞİNE BİLE EMİN DEĞİL
TIRSMA Bİ BOK YAPMAZ :) ŞUNU YAP DESEN YAPAMAZ caps açık kalmış pardon:)
msn ini hangi ps lerde açtığını kontrol et o ps lerde keylogger vardır :)
zemana antilogger ashoompo ve vis kur derim ps ne kolay gelsin
-
hosttan saldıran ip'yi index fotosunu çıktı olarak doğru git savcılığa 3 tane dilekçeyle öttürür bilişim polisleri onu :)
hosttan bildiğim kadarıyla saldırı yapanlar görünüyodu ip olarak
-
Bunların alayı, isko denen zavallının interntte videolarını yayınlamasıyla türedi. Önüne gelen buldu bi yerlerden shell expolit ıvır zıvır. deneme yanılmayla uğraşıorlar böyle insan emeği ile..
Bunlardan iki üç tanesi şöyle sağlam ceza yese..korkularından google a giremezler. madem hackersın madem biliyorsun birşeyleri bilişim polislerine yardım et. git pkk yandaş siteleri hackle ne işin var kendi halinde bi adamın sitesiyle. aip aip.