Hacklendım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

S.a bi knight onlıne adlı oyunu oynuyorum karakterımın sıfresı değiştirilmiş ama bir türlü düşünüp nasıl oldgunu anlayamadım yenı farkına vardım anlatayım sonrada sorum olacak .

info@knightonlineworld.com  bu adresten maıl geldı sonucta guvenersınz herkes alablrmı böyle bır adresı hayır neyse konuya gelelim burada hedıye falan bıseyler anlatmıs ama cok gercekcı sonrada altta bi adres var http://www.gamersfirst.com/knightonlineworld/my_kol/account/bonus/g1credits?deptID=71P6T&keyID=675KH

adres bu buraya tıkladıgm zaman baska bır adrese yonlenıyor bedava bır sıteye ve ordanda adım adım yapmam gerekenı soyluyor bende yapıyorum sonuc .... ılk bu ıslemı yaptgmda hıc dıkkat etmemıstım buna dikkatsızlıgımden gıttı :S

şimdi sorum ıse şu ; knıght ın sitesı hacklenmıskı adam sıtenın uzantısını kendı sıtesıne yonlendırebılmıs öyle degılmı ? yoksa knight neden bedava sıte acsın ve gizli sorumun cvbnı ıstesın benım dalgnlıgıma geldı ah ah :S

birde bu info@knightonlineworld.com adlı adresı nasıl actılar onu anlamıs degılım  

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    iyi olmuş kurtulmuş oldun :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

HiyarliBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

bu ıkıncı oldu hacı bıktım yav cok kötü koydu bu sefer çok fena kandırdılar

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı:

HiyarliBaba bunu yazdı:

bu ıkıncı oldu hacı bıktım yav cok kötü koydu bu sefer çok fena kandırdılar

Benim nelerim gitti aynı şekilde 1 gün üzüldüm sonra ben neye üzülüyom dedim bi daha oynamadım boşwer daha eylenceli işler var herşey knight degil sonuçta
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

knight gibi oyun oynanır mı ya ?

köşe başı hile :|

zamanında oynadık ta zaman kaybından başka birşey değil..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

linkte tıkladım bi şeye yönlendirmedi :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Bence adamları hackledıler ordanda bıze vurdular adam emaıl adresıme kadar bulmus. Bu nasıl bı sırkettr bu knightn ben adamlar bır turlu guvenlıgı saglayamadı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    http://www.izlesene.com/video/black-eyed-peas-pump-it/196787 dinle açılırsın biraz :D

....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    takmayacan başka türlü bırakılmıyor müzik aç git kola cips al ye :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:

Ben mail adresımden tıkladıgım zaman dırekt yonlenıyor hocam adresı kopyaladım yapstrdm buraya ama nıe olmadı bende anlamadım yonlendrdklerı adreste bu http://gamesfirst-ekolay.tr.cx/  cok gercekcı anasını satıyım lınke nıe bakmadım kı :@

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:

Ben mail adresımden tıkladıgım zaman dırekt yonlenıyor hocam adresı kopyaladım yapstrdm buraya ama nıe olmadı bende anlamadım yonlendrdoklerı adreste bu http://gamesfirst-ekolay.tr.cx/  cok gercekcı anasını satıyım lınke nıe bakmadım kı :@

Sadece o degil adamlar xss bulmuşlar ticket atıyosun gene hackleniyon boşuna zaman kaybı
Toplam Hit: 4802 Toplam Mesaj: 34