Hacklendım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    kurtulmuşsun daha ne istiyosun arkana yaslan ve hayatın tadını cıkar. :D

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Bunları benim kardeşimde yapardı knight falan anlamam hiç de oynamadım nasıl yiyorlar bu numarayı diyordum 

demekki yeniyormus 

ama hersey knight değil biliyosun acısı buyuktur ama yapcak bişey yok :)

www.dunyadailkler.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı:
    -----------------------------

S.a bi knight onlıne adlı oyunu oynuyorum karakterımın sıfresı değiştirilmiş ama bir türlü düşünüp nasıl oldgunu anlayamadım yenı farkına vardım anlatayım sonrada sorum olacak .

info@knightonlineworld.com  bu adresten maıl geldı sonucta guvenersınz herkes alablrmı böyle bır adresı hayır neyse konuya gelelim burada hedıye falan bıseyler anlatmıs ama cok gercekcı sonrada altta bi adres var http://www.gamersfirst.com/knightonlineworld/my_kol/account/bonus/g1credits?deptID=71P6T&keyID=675KH

adres bu buraya tıkladıgm zaman baska bır adrese yonlenıyor bedava bır sıteye ve ordanda adım adım yapmam gerekenı soyluyor bende yapıyorum sonuc .... ılk bu ıslemı yaptgmda hıc dıkkat etmemıstım buna dikkatsızlıgımden gıttı :S

şimdi sorum ıse şu ; knıght ın sitesı hacklenmıskı adam sıtenın uzantısını kendı sıtesıne yonlendırebılmıs öyle degılmı ? yoksa knight neden bedava sıte acsın ve gizli sorumun cvbnı ıstesın benım dalgnlıgıma geldı ah ah :S

birde bu info@knightonlineworld.com adlı adresı nasıl actılar onu anlamıs degılım  

-----------------------------
    Ah be kardeşim :) bakmadın mı hyperlink nereye gidiyor diye? +3 rof mu yoksa +8 C.s. mi kazandın?

İpimle kuşağım..
Toplam Hit: 5049 Toplam Mesaj: 34