Hacklenen ADSL Account İle Neler Yapılabilir ?
-
Arkadaşlar "Fistandantilus" un ADSL Account çalamak dökümanının (http://tahribat.com/doc.asp?docid=84) yardımı ile birkaç tane Account çaldım, yani birkaç kişinin xxxxx@ttnet ,12345 şelkindeki ADSL bilgileri var elimde bunları ne için kullanabilirim ?
Kendim bu kullanıcı adı ve şifreyle bağlanmayı denedim ama kullanıcı adı yanlış hatasını aldım bu ADSL accountlar ne işimi yarayabilir ?
-
hiçbir işine yaramaz.
-
Madem hiçbir işime yaramaz dökümanın başındaki bu yazı yanlış o zaman ?
"Bu dökümanda size adsl accountu çalmayı anlatacağım. Unutmayın çalacağınız account hızınızı değiştirmez. Sadece beleşe girersiniz. Kotalı adsl kullananlar bu sayede mağdur olmazlar..."
Eğer öyleyse bu kısmın dökümandan çıkarılması gerekir bence.
-
eskiden öyle bir şey mümkündü şimdi x in şifreyi girsen kabul eder ama senin telefon numaran y oldugu için interneti kullanamazsın
-
ttnet wifi bölgelerinde kullanabilirsin
-
ttnet wifi için mükemmeldir, ücretsiz gir internete her yerde saatlerce :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Eyvallah rene hoca ama ben wifi olayına hiç girmedim bunun için wifi nin olduğu bir bölgede Notbook ile bağlanmakmı gerekiyor ?? Ve sanırım Notbook un wifi özelliğinin olması da gerekiyor ??
-
wifi ile girişi abartmamanı tavsiye ederim sanırım her abonenin 300dk hakkı var karşı tarafta kullanıyosa abartma yani. kul hakkı sonuçta, fazlası faturaya giriyor.
onun dışında hızınız artmaz beleşe girersiniz demişsin.
Bu döküman benim tarafımdan Tahribat.com için yazılmıştır. Tüm hakları saklıdır.
Fistandantilus® -2005
ttnet o zamandan beri birazcık akıllandı :)
-
Dengbej bunu yazdı:
-----------------------------Eyvallah rene hoca ama ben wifi olayına hiç girmedim bunun için wifi nin olduğu bir bölgede Notbook ile bağlanmakmı gerekiyor ?? Ve sanırım Notbook un wifi özelliğinin olması da gerekiyor ??
-----------------------------wifi özelliği olmalı tabi. kamerasız telefonla foto çekildiğini gördünmü hiç :D
-
schizophrenictr bunu yazdı:
Dengbej bunu yazdı:
-----------------------------wifi özelliği olmalı tabi. kamerasız telefonla foto çekildiğini gördünmü hiç :D
-----------------------------Gördüm hoca, alttan harici kamera takılıyordu. Olayı aynen böyle düşünebilirsin yani ek bir aparat vs ile oluyormu ??
-
Dengbej bunu yazdı:
-----------------------------schizophrenictr bunu yazdı:
Dengbej bunu yazdı:
-----------------------------ttnet wifi için mükemmeldir, ücretsiz gir internete her yerde saatlerce :)
-----------------------------Gördüm hoca, alttan harici kamera takılıyordu. Olayı aynen böyle düşünebilirsin yani ek bir aparat vs ile oluyormu ??
-----------------------------usb wireless alıcı ile kullanabilirsin wireless yoksa laptopunda.