Hacktrick '17 | 28-29-30 Nisan 2017 BTK | Eğitim Kayıtları Açıldı
-
merhabalar,
28-29-30 nisan tarihlerinde bu sene dördüncüsünü düzenleyecegimiz hacktrick bilisim güvenligi etkinligine sizleri de bekliyoruz.
aktif katılım cagrısı:
http://www.hacktrickconf.com/cfp/
sunumlar ve egitim listesi yakında acıklanacaktır.
HACKTRICK HAKKINDA
Türkiye'nin en kapsamlı siber güvenlik etkinliği
2014 yılında Ankara Üniversitesi ev sahipliğinde "Üniversiteler arası siber güvenlik zirvesi" sloganıyla başladığımız Hacktrick'te siber güvenlik sektörünün önde gelen kurumlarını üniversiteler ile buluşturmayı hedeflemiştik. Sonraki yıllarda Sabancı Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenen Hacktrick, bu iki üniversitede 1000 kişinin üzerinde katılımcıyı ağırlayarak özel sektörün, devlet kurumlarının ve üniversitelerin siber güvenlik çerçevesinde buluşmasını sağlamıştır.
Hacktrick, zeka, eğlence, heyecan ve biraz da mücadele ortamı oluştururken pratik ve teorik güvenlik çalışmalarını da katılımcılarla paylaşmak üzere organize edilmiş bir etkinliktir. Katılımcılarına faydalı eğitimler, ilgi çekici sunumlar ve birbirinden eğlenceli yarışmalarla bilgi dolu ve eğlenceli üç gün geçirmeyi vadetmektedir.
-
Guzel bir organizasyona benziyor bizde katılmayı düşünüyoruz.Yalniz öğrenci için kalacak ucuz bir yer var mı?
-
agalar şunu istanbulda yapsanız ya nasıl gelelim teee ankaraya neyse kalabileceğimiz yer varmı ?
-
Ücretsiz bir etkinlik olacağı için kişiler kendi konaklamalarını karşılamalı yani bildiğim kadarıyla böyle yanlışsam @Andrei yeşillendirir zaten
Bende İstanbul'dan gidiyorum. -
daha once hic katilmadim. Bilindik ve etkili kisi/firmalar oluyor mu sunum yapanlarda. Katilimci sayisi kalabalik oluyor mu. Gidersem kalamam ya cumartesi yada pazar gidebilirim. Sakaryadan gidecek varsa haberleselim.
-
Destekleyenler kisminda Tahribat'i gormek guzel ama guvenlik alaninda yazi-icerik-bilgi paylasiminda biraz eksigiz gibi. Bilmiyorum hosuma gitti ama bir taraftan da "ah ahh" dedim, yaslandim galiba. (:
-
Güzel, işe yarar bi etkinliğe ev sahipliği yapıyor bizimkiler. Kalacak yer muhtemelen ayarlamıyorlardır. Konukevinin kapasitesi olduğunu zannetmiyorum. Otobüsle gelecek olan varsa, AŞTİ'nin hemen arka tarafında yerleşke 10 dakikada yürüyebilirsiniz.
İşin garip yanı o tarihlerde bizim üniversite dönem arası tatile giriyor. Ben katılamayacağım yani :D
-
hiçbir şey bilmeyenlere yönelik eğitim varsa gelebilirim :D
-
tahribat olarak canyoupwn.me ve octosec'in tüm etkinliklerini destekliyoruz. akşam anasayfaya bannerı koyacaz.
eğer ankara dışından gelen çok olursa 3 günlüğüne ev kiralarsanız uyguna gelir ya da tahribattakilere evini açmak isteyenler üyelerimiz çıkabilir.
konaklama yemek size ait eğitim ve konferans ücretsiz.
not: gelmeyecekler lütfen öylesine kayıt yaptırmasın başkasının hakkını çalmayalım
-
arkadaslar önce sık sorulan soruları okuyalım, cevabını bulamadıgınız soru varsa öyle soralım.
bu arada cloud computing security (aws) üzerine bir sunum yapacagım, farklı etkinliklerde hic deginilmemis bir konu, sunuma müridleri de bekliyorum.
-
Sisteme kayıdımızı olduk.
Bakalım, güzel eğitimler olur ise katılıp bilgilenmeye çalışacağım.