Hacktrick '17 | 28-29-30 Nisan 2017 BTK | Eğitim Kayıtları Açıldı
-
Blackbox eğitimi web sitesinde 29-30 yazıyor. Ama bütün eğitimler de neredeyse öyle yazıyor 28inde ne olacak? Ona göre bilet alıp geç geleyim?
-
whopper bunu yazdı
Blackbox eğitimi web sitesinde 29-30 yazıyor. Ama bütün eğitimler de neredeyse öyle yazıyor 28inde ne olacak? Ona göre bilet alıp geç geleyim?
Konferanslar olacak hocam.
-
etkinlige btk ortaklıgıyla devam edilme kararı alındı, lokasyon tobb etu yerine btk olarak degistirildi, bilginize.
-
Başvurum onaylanmış
Ankaraya dışardan gidecek kalacak var mı? Nerede kalacaksınız? Bir mesaj atarsanız sevinirim. :) Çünkü pahalı bir yerde kalmak istemiyorum. En uygun neresi.. Uygun bir yer varsa bende gelmeyi düşünüyorum.
-
Hacking 101 eğitimine gelecek olan var mı?
-
iki eğitime kabul görülen var mı? ben iki tane seçmiştim ama bir tanesi için onaylamışlar.
-
dragoonx bunu yazdı
iki eğitime kabul görülen var mı? ben iki tane seçmiştim ama bir tanesi için onaylamışlar.
sadece 1 tanesine gidebiliyorsun hocam :)
27 si için uçak biletimi aldım.. kötü bir şey olmazsa gelicem umarım =)
BerkayCit tarafından 15/Nis/17 21:11 tarihinde düzenlenmiştir -
BerkayCit bunu yazdıdragoonx bunu yazdı
fazladan eğitim fena olmazdı doğrusu ama olsun, bu kadarı bile önemli birşeydir. teşekkürler hocam.
-
dragoonx bunu yazdıBerkayCit bunu yazdıdragoonx bunu yazdı
fazladan eğitim fena olmazdı doğrusu ama olsun, bu kadarı bile önemli birşeydir. teşekkürler hocam.
bütün eğitimler aynı anda başlayıp aynı anda bitecek fazladan eğitim alabilmen için aynı anda 2 sınıfta birden olman lazım
-
@BlackApple , @BerkayKit hocamın yazısından sonra siteye girip SSS 'den ilgili kısmı bulup okudum. koro sensei yada naruto olsaydım dediğin gibi yapardım. :D