folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hadi Gelin Irak A Giriş Senaryosu Yazalım.

Hadi Gelin Irak A Giriş Senaryosu Yazalım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

1.Amerika ırakdaki politikalırndan dolayı çok eleştiri alıyor. Türkiye ırak a girerse ne olur Amerika ıraktan çıkar ve Türkiyeye Sen yaptın sen tamir et der (koredeki gibi) ve Amekira Irak ı Türkiyenin Üstüne Yakır.

2. Ülkede Gündem değişti artık cumhurbaşkanlığı seçimi 2. plana alındı Gül "aksi birşey olursa Seçim tarihi belli" demesibunu gösteriyor bilin bakalım bu  kimin işine Geldi?

3.Bence Olası ırak operasyonunda Türkiyenin Irakdaki Türkleri ve Arapları silahlandırması (saddam yandaşlarınıda) Kaleyi içten fetihetmek için iyi olur

Sizce Durum Ne?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Unutmadan Irak a girerse Türkiye nato dan ve Abd den beklediği desteği alamıyacak Şuanki ırak hükümetinin düşmanı sadece türkiye değil iran ve suriyede düşman Ortak bir girişim olursa buda iyi sonuç verir (Irak ve iran nın tarihden gelen bir düşmanlığı vardır Bunun üstüne Kürtler de binince daha bir düşmün oluyorlar)Ama bu da ABD ile Türkiyenin arasını açar Nezaman aramız iyi olduki gerçi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Arkadaşım kurgunda Gerçeğe Aykırı bulmadığım tek bir şey var oda Türkiye Haşırt diye Iraka Kayarsa Amerikanın Meydanı Türkiyeye bırakacağı durumu, Bana pek anlamlı gelmedi o hınzır Tonla Bomba Masraf Yağdırdı Oraya Türkiyeye ben Sana Alanı teslim ediyorum Ganimetiyle Günahı ile Sevabı İle Al Senin Olsunmu diyecek, Doğrumu anlamışım seni aynen Böylemi olacak. vede bunun yanı sıra, Arap Ülkelerini hesaba katmamışsın vede Avrupa ne derleri, Türkiyenin Irka girmesi zaten pek gerçekçi gelmez kurgu olarak, oradaki Türkleri Silahlandırması Oradaki Türklerin bence Lehine Olmayacaktır. Belki Irak Taraftarı Güçler Tarafından hoş karşılanacaktır, ancak orada katliama maruz kalmalarına sebep olabilir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşım kurgunda Gerçeğe Aykırı bulmadığım tek bir şey var oda Türkiye Haşırt diye Iraka Kayarsa Amerikanın Meydanı Türkiyeye bırakacağı durumu, Bana pek anlamlı gelmedi o hınzır Tonla Bomba Masraf Yağdırdı Oraya Türkiyeye ben Sana Alanı teslim ediyorum Ganimetiyle Günahı ile Sevabı İle Al Senin Olsunmu diyecek, Doğrumu anlamışım seni aynen Böylemi olacak. vede bunun yanı sıra, Arap Ülkelerini hesaba katmamışsın vede Avrupa ne derleri, Türkiyenin Irka girmesi zaten pek gerçekçi gelmez kurgu olarak, oradaki Türkleri Silahlandırması Oradaki Türklerin bence Lehine Olmayacaktır. Belki Irak Taraftarı Güçler Tarafından hoş karşılanacaktır, ancak orada katliama maruz kalmalarına sebep olabilir.
    Sanırım yanlış anladın Ben ABD Türkiyeye bırakır derken Asayişi Kendinin sağlayamadığı asayişi kast ettim Yoksa Amerika o petroller için neler döktü ortayla dediğin doğru

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Türkiye'nin Irak'a girmesi devlete çok büyük zarar verir.Türkiye Irak'a karşı ağırlığını koymalıdır.Bir nevi psikolojik savaş yapılmalı.İstihbaratımız barzaninin tekerine çomak sokmalıdır.Nasıl derseniz onlar daha iyi bilir.Biz herşeyi medyadan duyduğumuz şekilde yorumluyoruz.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hımmm Bu durumda Kanaatimi diyiyim, Türkiye bunu yaparsa Omuzlarına Bide Kargaşa içinde olan bir ülkenin savaş ve talihsizlikler le dolu, Vebalini alır, bunun yanı sıra Avrupadan da Olumle destek alacağını sanmıyorum Nato Da dediğin gibi destek vermeyecektir, kendin Bozdun Kendin tamir et deme olasılığı Güçlü bir tahmindir, buna katılıyorum, Asayiş konusunda Türkiye orada Asayişi sağlayacam Diye Çokda Asker kaybedecektir. , Fakat bu Durum asla Bir Askeri Saldırı operasyonu olarak Tarihe Geçmeyecektir, Tabir Yerinde İse Keriz Yerine Konulacağız. Hammal gibi yan, Elin Gavurunun yarattığı kargaşayı daha biz içimizdeki kargaşayı düzeltememişken üstlenmiş oluruz.

Tabiki bu bir tahmindir, Düşündüklerimizin bir kısmında tam terside olabilir, Türkiye Ordu gücünü Pohpohlamış gibi olmıyayım ama, bulunduğumuz Coğrafya dünyadaki stratejik konumumuz Oraya yapılacak Askeri operasyon ile Türkiyeyi Başta Avrupanın Adam yerine bile koymadığı bir operasyonmuş gibi gözüken bu harekat gereken güçte gerçekleşebilirseki ben pek tahmin etmiyorum, Türkiye dünya Devletleri Gözünde defalarca ispatladığı gibi Süper Güç Askeri açıdan Tabi Süper Güç gibi Görünebilir, ve başta alınamayan destek Sonradan alınsada alınmasada istediğimize kavuşabiliriz.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bu ara barzani Türk ordusu Saddamın ordusundan daha güçlü DEĞİL demiş (habertürk röportajı var)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Pohahaha buna Gülerim işte, Röportaja bak, O Gelmemiş sanırım Türkiyeye, Heh bi inceleyecek fırsatıdamı olmamış salak. Türkiyenin gerek askeri donanım olsun, gerek Hava Gücü DEniz Gücü, Vede Kara Orduları Olsun Tam Donanımlıdır vede Askerlerimiz, Emir Sadakati en yüksek düzeydedir., Kesinlikle Saddamın Çakal Askerleri gibi olmadığımızı en basitinden hesaba katmıyor sanırım, Saddamın Askerleri Çok Güldüm Rejim Muhafızları gibimi :) :) eh eh eh pohahahaha

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    ırak sorununu çözebilcek tek babayiğit bülent ersoy dur ...

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    bana kalırsa Türkiye ye giriş senaryosunu yazalım irana giricez diye Türkiyeye asker yükleyip nasıl ele geçiriceklerinizi yazalım.IRak zaten girmiş öyle satıcı bir halka yakışanda buydu..Bak irana nasıl bırakmıyorlar destek veriyorlar amedi necate o adamda nasıl dik duruyor karşı koyuyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    bana kalırsa Türkiye ye giriş senaryosunu yazalım irana giricez diye Türkiyeye asker yükleyip nasıl ele geçiriceklerinizi yazalım.IRak zaten girmiş öyle satıcı bir halka yakışanda buydu..Bak irana nasıl bırakmıyorlar destek veriyorlar amedi necate o adamda nasıl dik duruyor karşı koyuyor.

Gözümsün Zumsuk bu oluşan durum tarihi bir dış mihrakların çember bizçiminde tuzağı da olabilir bu mümkündür, Türkiye Tam Güç Saldırıya Geçerse Aniden Amerikan Hava Saldırısı ile Karşılaşabilir, Önceden belirlenmiş, Can Alıcı Kuvvet noktalarımız bu bir anlık boşluğumuzdan faydalanılarak çökertilebilir, Allah muhafaza Savaş bu gerçi işi uzmanlarına bırakmak gerek ama bu ihtimal Zumsuk kardeşimizinde dediği gibi pekde uzak bir ihtimal değildir.

Tabi bu Sadece İrana girmek için türkiyeyi şartlı mecbursun kardeşim durumuna düşürme çabasıda olabilir, ancak, İran bahanesi ile oyun içinde oyun çıkabilir bir anda kendimizi Amerikanın Ağzında bulabiliriz demek istedim umarım net oldu.

Toplam Hit: 2256 Toplam Mesaj: 18