Hadi Gelin Irak A Giriş Senaryosu Yazalım.
-
Türkiye'nin bir an önce Irak'a ve barzani'ye karşı üstünlüğünü kabul ettirmelidir, her ne şekilde olursa olsun. Barzani'nin korktuğu İran askerinden Türk askeri çok mu zayıf; elbette ki hayır..
-
Ray52Lewis bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye'nin bir an önce Irak'a ve barzani'ye karşı üstünlüğünü kabul ettirmelidir, her ne şekilde olursa olsun. Barzani'nin korktuğu İran askerinden Türk askeri çok mu zayıf; elbette ki hayır..
-----------------------------amerikanın dediğini biliyorsun dimi ?Adamları kolluyorlar böyle birşey yapmak biraz önc edediğim olayı hızlandıracaktır.
Benim fikrimce bir daha ki seçimlerde erdoğan gelmezse ufak bir mevzuya bakarlar.Bütün askerleri zaten bizim topraklarımıza en deli olduğum şey.
Öte yandan adamlar neden savaşsınlarki erdoğan zaten abd köpeği ne isterlerse yapıyorlar savaşmalarına gerek kalmaz tekrar gelirse.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Ray52Lewis bunu yazdı:
-----------------------------amerikanın dediğini biliyorsun dimi ?Adamları kolluyorlar böyle birşey yapmak biraz önc edediğim olayı hızlandıracaktır.
Benim fikrimce bir daha ki seçimlerde erdoğan gelmezse ufak bir mevzuya bakarlar.Bütün askerleri zaten bizim topraklarımıza en deli olduğum şey.
Öte yandan adamlar neden savaşsınlarki erdoğan zaten abd köpeği ne isterlerse yapıyorlar savaşmalarına gerek kalmaz tekrar gelirse.
-----------------------------Erdoğanın bir bakıma abd yanlısı olduğu zaten biliniyor. Ama zaten Irak' ın karşısına dikilmesekte abd'nin gelecekteki planları arasında Türkiye' de var. Yani bunu yapsakta, yapmasakta abd bizim karşımıza dikilecek. abd ve diğer ülkelerin " pkk sorunu karşısında Türkiy'nin yanındayız." sözüde bildiğiniz gibi tamamen hava.
Yani ishan ettiğimiz tarafta bu. Öyle bir duruma geldikki bir kaç tane peşmergeye bile hadlerini bildiremiyoruz..
-
Çiller kadar olamaz:))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Çiller kadar olamaz:))
-----------------------------:( Çilli Tavuğu Karıştırmasan olmaz değilmi, o hırsızı, o mikser makinesini, Onun Döneminde Temiz Toplum Temiz Devlete HAsret Kaldığımız Günlari, Çiller ne becermişki Gözüm Böyle diyorsun. Başarıları arasında bol bol develüasyon, Amerikaya Götürdüğü Milli Servetimiz, Dolandırıcılara Peşkeş Ettiği Örtülü Ödenek gibi devletin şerefi olan ödemeleri. Yaf Gözünü sevem mantıklı ol.
-
neyse sapmasın konu :)
-
Ben Irak ve Barzaniyi Yunanistana benzetiyorum. AB ye girince onları arkasına alan Yunanistan Güney kıbrıs' ta çıkarttığı sorunlar ve abd'nin desteğini alan Barzani.....
Önceleri Türk komutanları karşısında hazır ol da duran adamın şimdi ki yaptığı tehtitlere bak !!