Hadi Tahribat Kahve Kavurucu Yapalım
-
bunla uğraşana kadar gider meth yapar walter white olurum :p
-
yolbulucu bunu yazdı
bunla uğraşana kadar gider meth yapar walter white olurum :p
:)
-
PlayForFree bunu yazdı
merak hocam, ben de evde cold brew yapmaya sardım şu sıralar, hem keyif alıyorsun hem ortaya lezzetli bir şey çıkınca ego patlaması yaşıyorsun, hey yavrum hey :D
Cold brew orjinal Starbucks tarifini veriyorum.
PM ile
-
myblackworldweb bunu yazdıPlayForFree bunu yazdı
merak hocam, ben de evde cold brew yapmaya sardım şu sıralar, hem keyif alıyorsun hem ortaya lezzetli bir şey çıkınca ego patlaması yaşıyorsun, hey yavrum hey :D
PM ile
bende bir pm alırım :)
-
TheAvenqer bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıPlayForFree bunu yazdı
PM ile
PM bekliyorum hocam :)
-
bi arkadasim donercilerin tezgahinda kullanilan beyaz yutong gibi duran yanan tuglamsi zimbirti varya onunla yapmisti gayet basariliydi
-
Atakan bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıPlayForFree bunu yazdı
PM ile
PM bekliyorum hocam :)
Cold Brew için buna da bakabilirsiniz;
https://www.tahribat.com/forum/soguk-kahve---yazin-ferahlatici-lezzeti-cold-brew-246715
gitmişim konuyu geyikte açmışım .d
-
hellboy4tr bunu yazdı
bi arkadasim donercilerin tezgahinda kullanilan beyaz yutong gibi duran yanan tuglamsi zimbirti varya onunla yapmisti gayet basariliydi
Tuglayı ne için kullandı hocam