Hadi Tahribat Oyuna
-
GodofWar bunu yazdı:
-----------------------------
DarkFall bunu yazdı:
ikariam oynuyoz biz
-----------------------------Kalabalık mı hocam
-----------------------------gel hocam bekleriz 30 kişiyiz çok kalaba sayılmaz :D seni de bekleriz
-
thecrims ne la :D hadi kararlaştırın hadi hevesim geçecek yoksam
-
SUPERBICO bunu yazdı:
GodofWar bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
ikariam oynuyoz biz
-----------------------------gel hocam bekleriz 30 kişiyiz çok kalaba sayılmaz :D seni de bekleriz
-----------------------------dünya klan falan nedir biraz bilgi ver üye olayım bneim botumda var 12 yaşlarında olmadığımda o oynar :P
-
beyler ne yapıyoz köy felan kurup geliştirmiyozmu :D
-
GodofWar bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
GodofWar bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
ikariam oynuyoz biz
-----------------------------dünya klan falan nedir biraz bilgi ver üye olayım bneim botumda var 12 yaşlarında olmadığımda o oynar :P
-----------------------------En kapsamlı Türkçe kaynak !
http://tahribat.com/Forum-Tbt-Hadi-Ikariama-115154/ :)
-
GodofWar bunu yazdı:
Hocalar bizim arkadaşlar karahan oynuyo nedir ne değildir biliyo musunuz? İyiyse oynayalım..
-----------------------------Karahan çekilmez hocam 95 e kadar kastım baydı. İtem dert gibi de değilde bi karışık .112 ye kadar kasıyosun uzman 1 oluyorsun uzmanlarda kasmak zaten eziyet uzman 1-12 arası var uzman 12 den sonra ilah 1 oluyosun ilah 1-8 arası var kasmak imkansız gibi o zamanda ilah 5i geçmedende sağlamım diyemezsin
-
Ben de isterdim tahribattakilerle oyun oynamak ama oyun bilmiyorum

-
FPS sevenlere tavsiyem wolfteam oyun ama söyliyeyim bağımlılık yapr bir gün içinde 6 defa kaldırıp kurduğumu bilirim.virüs gibidir.hele cs zaafı olanlar denemesin bile :D
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------FPS sevenlere tavsiyem wolfteam oyun ama söyliyeyim bağımlılık yapr bir gün içinde 6 defa kaldırıp kurduğumu bilirim.virüs gibidir.hele cs zaafı olanlar denemesin bile :D
-----------------------------onun yerine combat arms oynıyalım çok daha zevkli
-
Baracuda bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------FPS sevenlere tavsiyem wolfteam oyun ama söyliyeyim bağımlılık yapr bir gün içinde 6 defa kaldırıp kurduğumu bilirim.virüs gibidir.hele cs zaafı olanlar denemesin bile :D
-----------------------------onun yerine combat arms oynıyalım çok daha zevkli
-----------------------------wolfteam oynamamışsın