Hadi Tahribat Sigarayı Bırakalım
-
Zaa aynen moruk avatarı değiştirme vakti geldi :)
-
2-3 sene önce burda açlan bi konuda sigarayı bırakma kararı almıştım ve bıraktım darısı başınıza :D
-
hep beraber bırakalım lan.
-
Ben Kotamı Koydum ....
//
31.12.2013 SonKez içiyorum...
01.01.2014 Yeni Miladım Olacak ... -
3. günüm şu an ama her an başlayabilirim. Ara verip ilk fırtı çektiğinideki baş dönmesini şuan canım ne kadar istiyor :F
-
Sigarayı bırakmak gibi bi niyetim yok. Varsın kanser yapsın. Dünyaya baki kalmak gibi bir niyetim yok. 40-50 yıl yaşasam bana yeter zaten.
-
bir yere bırakalım başkası gelsin alsın içsin ordan :D askıda sigara :P..
bu konu tutmaz hocam.. ama yinede şansını dene belki sana katılan 1 2 kişi bulursun.. ben zati içen biri değilim de
-
Ben de 12 yıldır sigara içiyorum.Kanser olup gebericem böyle giderse ama severek içiyorum,bırakamıyorum.
-
geçen sene tanıdığım yakında oturan birinin dizinden aqşağısı kesildi
doktora gidip doktor damarların tıkandı sigara yasak demesine rağmen sigaraya devam etti
neyse dizinden aşağısı kesildi bıraktımı hayır :( evden çıkartmıyorlar gelenden sigara istiyor yalvarıyor
dışarı hava almaya çıkar yoldan gelenden geçenden sigara ister
öyle hop diye bırakılmıyor
bende etkilendim adamın bacağı gitti diye 7-8 ay elektronik takıldım sonrasında döndüm sigaraya
-
Birinci günü kazasız belasız bir şekilde atlattım müridler. Sadece en küçük şeye bile sinirleniyorum o kadar. Canım sigara istemiyor ve enerjik hissediyorum.